Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Μάκης Χάβος, μετά το σφύριγμα της λήξης του αγώνα της Λαμίας με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, καθώς υπό τις οδηγίες του η ομάδα της Φθιώτιδας πέτυχε μία ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, ο έμπειρος τεχνικός, μεταξύ άλλων, χαρακτήρισε όνειρο το γεγονός ότι η ομάδα του απέκλεισε, μετά τον Παναθηναϊκό και τους Πειραιώτες στη φετινή διοργάνωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Συγχαρητήρια στα παιδιά για την πρόκριση απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα. Αγωνιστικά στο πρώτο μέρος ο Ολυμπιακός ήταν φλύαρος. Τον κρατήσαμε μακριά από την περιοχή μας.

Αργούσαμε να βγούμε στη μπάλα. Είχαμε πρόβλημα και στη δεξιά μας πλευρά, δεν κρατήσαμε μπάλα.

Μας πίεζε ο Ολυμπιακός αλλά δεν έκανε μεγάλες φάσεις. Στο δεύτερο μέρος αλλάξαμε σχηματισμό, παίξαμε με ένα αμυντικό χαφ και δύο εσωτερικούς μέσους. Ήμασταν τυχεροί. Θα μπορούσε να ισοφαρίσει ο Ολυμπιακός. Μέτρησε και η ικανότητα του τερματοφύλακά μας στο πέναλτι» τόνισε αρχικά ο Μάκης Χάβος και πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι όνειρο ότι αποκλείσαμε δύο μεγαθήρια, τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Συνεχίζουμε ταπεινά και σεμνά.

Αν μπορέσουμε να φτάσουμε και παραπέρα, θα είναι δώρο Θεού για τη Λαμία. Έχουμε καλούς τερματοφύλακες, έχει γίνει καλή δουλειά».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης