Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League κάλεσε σε απολογία την ΠΑΕ Λαμία και τον μεγαλομέτοχό της, Πανουργιά Παπαϊωάννου, για εξύβριση προς τον διεθνή Θρακιώτη βοηθό διαιτητή Κούλα Χασάν, την Πέμπτη (22/10, 9:30 π.μ.) για όσα αναγράφονται στο φύλλο αγώνα της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League, τη Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στο φύλλο αγώνα, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, μετά τη λήξη του αγώνα με τον Παναιτωλικό, απευθυνόμενος στον πρώτο βοηθό διαιτητή Κούλα Χασάν του είπε ανάμεσα σε άλλα: «Του χρόνου θα σφυρίζετε στο Λιανοκλάδι, θα σε κάνω σταθμάρχη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κατηγορία που αντιμετωπίζει ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου είναι η υβριστική συμπεριφορά έργω ή λόγω προς διαιτητή και αντιμετωπίζει ποινή προστίμου έως 40.000 ευρώ και ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια έως έξι μήνες.

Στην κλήση σε απολογία, όπως αυτή δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ, αναφέρεται:

«Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία, την Πέμπτη 22-10-2020 και ώρα 09:30, την παρακάτω ΠΑΕ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Α/ ΠΑΕ Λαμία, Π. Παπαϊωάννου (μεγαλομέτοχος): “Βάσει των αναφερομένων στο από 19/10/2020 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 19/10/2020 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα” στον αγώνα ΠΑΕ Λαμία-ΠΑΕ Παναιτωλικός.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 2 περ. ε, 5 επ, 10 παρ. 1 δ I΄ σε συνδ. με 11 παρ. 1, 2, 3 και 5, 12, 14 παρ. 1, 2, 3, 4 περ. α΄, του Π.Κ. της ΕΠΟ».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης