Τη φανέλα της Λαμίας θα φορά για τα επόμενα τρία χρόνια ο Γιώργος Κορνέζος. Ο 24χρονος στόπερ έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ, έβαλε την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο με την ομάδα της Φθιώτιδας και εν συνεχεία ανακοινώθηκε.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην ομάδα της Λαμίας. Ελπίζω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της και να καταφέρουμε όλοι μαζί να πετύχουμε τους φετινούς μας στόχους,» τόνισε στις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης της Λαμίας ο Γιώργος Κορνέζος μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Λαμία είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της, για 3 χρόνια, με ελεύθερη μετεγγραφή από την ΑΕΚ, με τον 24χρονο (23.02.1998) στόπερ, Γιώργο Κορνέζο. Ο νεαρός αμυντικός την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Super League 2 με την ΑΕΚ Β’ έχοντας 27 συνολικά συμμετοχές με 2 γκολ και 1 ασίστ. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα με την φανέλα του Ολυμπιακού και ακολούθησαν ο Αστέρας Βλαχιώτη, η Σπάρτη, ο Ιωνικός, ο Εθνικός και ο Βόλος. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης