Ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του Νίκα Νινούα από τον ΠΑΟΚ στη Λαμία, με την ομάδα της Φθιώτιδας να ανακοινώνει την απόκτησή του μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν (2021-22).

Ο Γεωργιανός μέσος αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2021 και το περασμένο καλοκαίρι είχε παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στην Ανόρθωση. Όμως, ο συμπατριώτης του προπονητής Τιμούρ Κετσπάγια δεν του έδινε αρκετό χρόνο συμμετοχής και ως εκ τούτου, η ομάδα της Κύπρου ζήτησε τη διακοπή του δανεισμού του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Νινούα επέστρεψε προσωρινά μόνο στη Θεσσαλονίκη, αφού η Λαμία κατέθεσε άμεσα πρόταση δανεισμού, η οποία και έγινε αποδεκτή από τη διοίκηση της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Η σχετική ανακοίνωση της Λαμίας αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Λαμία ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή Nika Ninua, που αποκτήθηκε με δανεισμό από τον ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος της σεζόν 2021-2022.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 22χρονος Γεωργιανός μέσος που ανήκει στον ΠΑΟΚ από το καλοκαίρι του 2020, έχοντας συνολικά 12 συμμετοχές, πετυχαίνοντας 2 γκολ και μοιράζοντας 2 ασίστ, μέχρι πρότινος αγωνιζόταν ως δανεικός στην κυπριακή Ανόρθωση. Έχει υπάρξει και διεθνής με όλες τς μικρές Εθνικές της Γεωργίας.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης