Πετυχαίνοντας όλα τα γκολ του στα πρώτα 11 λεπτά του αγώνα ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε άνετα με 3-0 σκορ της Λαμίας, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League και επανέφερε τη διαφορά του από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό στους δύο βαθμούς.

Ο «δικέφαλος» του Βορρά μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και δεν άφησε περιθώριο στους φιλοξενούμενους να πιστέψουν ότι μπορεί να φύγουν με κάποιο θετικό αποτέλεσμα από την Τούμπα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μόλις στο 2ο λεπτό Μίσιτς σούταρε, ο Βελλίδης έκανε τεράστιο λάθος και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του για το 1-0.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, μετά από σέντρα του Γιαννούλη και κεφαλιά του Λημνιού έγινε το 2-0, ενώ στο 11΄ από σέντρα του Στοχ το ιδανικό τελείωμα με τακουνάκι του Σφιντέρσκι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Στη συνέχεια η ομάδα του Φερέιρα κατέβασε ταχύτητα και η Λαμία βρήκε χώρο για να “αναπνεύσει” από την ασφυκτική πίεση χωρίς ωστόσο να δημιουργήσει έστω μια τελική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Σφιντέρσκι είχε δοκάρι στο 77′, όπως επίσης κι ο Κρέσπο στο 90′.

Στο παιχνίδι αυτό, που ήταν το 42ο που διατήρησε ο ΠΑΟΚ το αήττητο σερί του, έκαναν πρεμιέρα στην αρχική ενδεκάδα οι Στοχ και Ινγκασον, ενώ ο Αντρέ Βιεϊρίνια επέστρεψε μετά από 5,5 μήνες.

Επίσης ήταν το πρώτο φετινό στο οποίο η ομάδα της Θεσσαλονίκης ολοκλήρωσε ένα 90λεπτο χωρίς να δεχτεί γκολ!

 

 

ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέιρα): Ζίβκοβιτς, Γιαννούλης Ίνγκασον, Κρέσπο, Μάτος, Μίσιτς, Ντούγκλας (65′ Εσίτι), Στοχ (74′ Ζαμπά), Λημνιός (84′ Βιεϊρίνια), Μπίσεσβαρ, Σφιντέρσκι.

Λαμία (Σωτήρης Αντωνίου): Βελλίδης (46′ Κάτσικας), Αντέτζο (54′ Τζανετόπουλος), Πλιάτσικας, Βύντρα, Βάντερσον, Μπεχαράνο (46′ Μπουλούλης), Ντελ Πίνο, Δημούτσος, Σκόνδρας, Βασιλογιάννης Ρόμανιτς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης