Ο Παναιτωλικός με πέναλτι του Ντάουντα στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων ισοφάρισε σε 1-1 τη Λαμία σε παιχνίδι για την 19η αγωνιστική της Super League. Ο Μπεχαράνο στο 43’ άνοιξε το σκορ, όμως η Λαμία δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Παναιτωλικός ξεκίνησε δυνατά και μόλις στο 2ο λεπτό σουτ του Άλβαρες από το ύψος της μεγάλης περιοχής, βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Θεοδωρόπουλου, ενώ στο 10΄ κεφαλιά του ίδιου παίκτη εξουδετέρωσε και πάλι ο τερματοφύλακας της Λαμίας. Στο 12΄ απάντησε η Λαμία με σουτ του Σάλιακα που μπλόκαρε ο Κνετ.

Στο 15΄ ο Καραμάνος στην προσπάθειά του να απομακρύνει, παραλίγο να σημειώσει αυτογκόλ, ενώ στο 17΄ σουτ του Ρόσα η μπάλα η μπάλα έφυγε πάνω από την εστία των φιλοξενούμενων. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να επιτίθενται και στο 18΄ ο Θεοδωρόπουλος εξουδετέρωσε σουτ των Άλβαρεζ και Ρόσα.

Στο 43΄ όμως, η Λαμία κατάφερε να αντιστρέψει την κατάσταση και να πάρει το προβάδισμα στον αγώνα, στην πρώτη μεγάλη ευκαιρία που δημιούργησε. Ο Ρόμανιτς έκανε την σέντρα από αριστερά και ο Μπεχαράνο με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής άνοιξε το σκορ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο δεύτερο 45λεπτο η Λαμία μπήκε πιο δυνατά αλλά σιγά σιγά ο Παναιτωλικός κατάφερε και πάλι να πάρει την κατοχή της μπάλας, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, αφού οι φιλοξενούμενοι είχαν κρατήσει κλειστούς τους διαδρόμους προς την άμυνά της. Μάλιστα στο 71΄ ο νεοεισελθών Βασιλόγιαννης λίγο έλειψε να σκοράρει από κοντά.

Όμως ο Παναιτωλικός δεν είχε παραδώσει τα όπλα και στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων κατάφερε να ισοφαρίσει με πέναλτι του Ντάουντα το οποίο κέρδισε ο ίδιος σε ανατροπή του από τον Θεοδωρόπουλο.

Να σημειωθεί ότι ο Ντάουντα αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τη φανέλα του Παναιτωλικού.

Παναιτωλικός – Λαμία 1-1 (ΕΡΤ Sports)

Γκολ: 43′ Μπεχαράνο (Λαμία), 90’+5 Ντάουντα (Παναιτωλικός)

 

 

Κίτρινες κάρτες: Τζανακάκης, Κέβιν – Μπεχαράνο

Κόκκινες κάρτες:

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Κνέτ, Τζανακάκης (56′ Ταχάρ), Γιοβάνοβιτς, Σιέστεντ, Κέβιν, Τσιγγάρας, Ντάλσιο (59′ Ντουάρτε), Ρόσα, Ντίας, Μπαΐροβιτς (73′ Ντάουντα).

Λαμία (Άκης Μάντζιος): Θεοδωρόπουλος, Σάλιακας (70′ Βασιλόγιαννης), Πλιάτσικας, Αντέτζο, Σκόνδρας, Βάντερσον, Μπεχαράνο, Ασίγκμπα, Δημούτσος (90′ Σασί), Ρόμανιτς (90′ Βύντρα), Καραμάνος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης