Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν την Τετάρτη στο «Αθανάσιος Διάκος» η Λαμία και ο Βόλος, καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2, για την -εμβόλιμη- 14η αγωνιστική της Super League, σε ένα χορταστικό ματς με τέσσερα γκολ, δοκάρια, χαμένες ευκαιρίες, ένταση και τρομερές εναλλαγές συναισθημάτων. 

Βάσει της εξέλιξης του ματς αυτό το αποτέλεσμα αφήνει σαφέστατα περισσότερο ικανοποιημένη την ομάδα του Γρηγορίου, η οποία, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε να χάνει με 2-0, μετά τα γκολ του Φαν Φέερτ (32′, 54′) δεν κατέθεσε τα όπλα, φέρνοντας το ματς στα ίσα με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αραμπούλι (59′) και το τέρμα του Μπεχαράνο (61′).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Η Λαμία έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία στο 4’ με τον Ελευθεριάδη να μην μπορεί να νικήσει τον Κότνικ με κεφαλιά. Στο 17’ πάλι ο Ελευθεριάδης βγήκε πρώτος στην μπάλα σε εκτέλεση κόρνερ του Ρόμανιτς, αλλά «σημάδεψε» το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Βόλου.

Στο 23’ ο Κοτνικ έκανε άλλη μία σπουδαία επέμβαση στο συρτό σουτ του Νούνιες (από τακουνάκι του Ελευθεριάδη). Κι αφού οι γηπεδούχοι δεν βρήκαν δίκτυα στις ευκαιρίες που δημιούργησαν, ο Βόλος τους «τιμώρησε» στην πρώτη καλή δική του ευκαιρία. Στο 32’

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ορόζ βρήκε με εξαιρετική πάσα με το αριστερό τον Φαν Φέερτ και εκείνος βγήκε απέναντι στον Γκαραβέλη, πλασάροντας εύστοχα για το 1-0.

 

Στο 54’ ο Ολλανδός επιθετικός του Βόλου «χτύπησε» ξανά. Από καλοτραβηγμένο κόρνερ του Νίνη από τα αριστερά, ο Φαν Φέερτ βγήκε πρώτος στην πορεία της μπάλας στο πρώτο δοκάρι και με ωραία κεφαλιά, νίκησε για δεύτερη τον Γκαραβέλη, κάνοντας το 2-0 για την ομάδα της Μαγνησίας.

 

Η «αντίδραση» της Λαμίας ήταν άμεση. Στο 57’ ο Ελευθεριάδης κέρδισε πέναλτι σε απρόσεκτο μαρκάρισμα του Νίνη μέσα στην περιοχή και δύο λεπτά αργότερα ο Αραμπούλι εκτέλεσε εύστοχα μειώνοντας σε 2-1.

 

Το ματς έγινε ακόμη πιο… ροκ στη συνέχεια. Στο αμέσως επόμενο λεπτό (60’) ο Φαν Φέερτ είχε κεφαλιά στο αριστερό δοκάρι και στο 61’ η Λαμία έφερε το ματς στα ίσα με κεφαλιά του Μπεχαράνο, έπειτα από σέντρα του Ρόμανιτς, σε ένα απίστευτο κοντράστ συναισθημάτων.

 

Η Λαμία πίεσε στη συνέχεια για την ολική ανατροπή, όμως ο Βόλος ήταν εκείνος που έφτασε κοντά στο τρίτο γκολ στο 86’, όταν από την μπαλιά του Μπαρτόλο, ο Ρεγκατέν έφυγε στην κόντρα και πλάσαρε, αλλά ο Γκαραβέλης έδειξε πολύ καλά αντανακλαστικά, μπλοκάροντας στη γωνία του.

Κίτρινες: Ρόμανιτς, Μπεχαράνο – Ρεγκατέν, Μπαρτόλο

ΛΑΜΙΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκαραβέλης, Προβυδάκης, Αντέτζο (46’ Μαζουλουξής), Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς, Ελευθεριάδης (76’ Μανουσάκης), Μπεχαράνο, Τζανδάρης (46’ Ταϊρόν), Ρόμανιτς, Αραμπούλι (84’ Τσούκαλος), Νούνιες.

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κότνικ, Μπαρτόλο, Ρομέρο, Γκρίλο, Φεράρι, Σοάρες, Νίνης (85’ Γκουλέν), Ροσέρο (46’ Φερνάντες), Ορόζ (90’+2’ Λογαράς), Ρεγκατέν, Φαν Φέερτ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης