Μόλις δυόμιση μήνες κράτησε η θητεία του Σωτήρη Αντωνίου στον πάγκο της Λαμίας. Ο νεαρός τεχνικός, ο οποίος προσελήφθη στις αρχές Αυγούστου, αντικαθιστώντας τον Μάκη Χάβο, αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, πληρώνοντας το… μάρμαρο για το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα (τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες), με αποκορύφωμα το χθεσινό (20/10) 3-0 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, σκορ που διαμορφώθηκε στα πρώτα ένδεκα λεπτά της αναμέτρησης. Μαζί του απομακρύνθηκε και ο συνεργάτης του, Γιάννης Προβίδας.

Η ανακοίνωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Σωτήρη Αντωνίου και τον βοηθό του Γιάννη Προβίδα. Τους ευχαριστούμε για την προσφορά τους στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα τους».

Σε κοινή δήλωση που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ, ο Σωτήρης Αντωνίου και ο Γιάννης Προβίδας αναφέρουν: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον μεγαλομέτοχο της ομάδας κ. Πανουργιά Παπαϊωάννου, την διοίκηση του ΠΑΣ Λαμία, όλους τους ποδοσφαιριστές, το υπόλοιπο τεχνικό τιμ, τους φυσικοθεραπευτές και τους φροντιστές για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον φίλαθλο κόσμο που ήταν κοντά μας και μας στήριξε. Ευχόμαστε στον ΠΑΣ Λαμία τα καλύτερα για τη συνέχεια και να επιτύχει γρήγορα το στόχο της παραμονής του στην κατηγορία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης