Ένα τρίποντο-χρυσάφι στην προσπάθεια που καταβάλλει για την παραμονή του στη Super League κατέκτησε τη Δευτέρα ο Πανιώνιος.

Οι «κυανέρυθροι» σημείωσαν σημαντικό «διπλό» με 1-0 σκορ στην έδρα της Λαμίας, για την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ του πρωταθλήματος, μένοντας έτσι ζωντανοί στη μάχη της σωτηρίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα της Νέας Σμύρνης με αυτή τη νίκη έφτασε τους 18 βαθμούς και μείωσε στον ένα πόντο τη διαφορά της από την προτελευταία Ξάνθη και στους τρεις την απόστασή της από τον Παναιτωλικό.

Το γκολ που έκρινε το ματς το πέτυχε ο Τσιλούλης στο 27′.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι «κυανέρυθροι» (που μετρούν 7 βαθμούς στις τρεις αγωνιστικές των αγώνων κατάταξης) μπήκαν δυνατά στο ματς κι έχασαν την πρώτη καλή ευκαιρία τους με τον Τσιλούλη στο 8’ (πλασέ λίγο άουτ).

Ο ίδιος παίκτης «χτύπησε» στο 27’ με ωραία κίνηση και σουτ μέσα από την περιοχή, σημειώνοντας το γκολ που έδωσε τη μεγάλη νίκη στον Πανιώνιο, προτού αντικατασταθεί δέκα λεπτά μετά λόγω τραυματισμού.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Λαμία πίεσε για την ισοφάριση, όμως δεν μπόρεσε να μετουσιώσει σε γκολ την υπεροχή της, καθώς η άμυνα του Πανιωνίου, ανταποκρίθηκε εξαιρετικά ως το φινάλε, με τους Νεοσμυρνιώτες να πανηγυρίζουν μία πολύ μεγάλη νίκη.

Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με 10 παίκτες, καθώς στο 90΄ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Βασιλόγιαννης.

Κίτρινες: Βάντερσον, Μπιανκόνι, Βασιλόγιαννης – Λυμπεράκης, Κόρμπος, Μιλόγεβιτς

Κόκκινες: 90′ Βασιλόγιαννης (2η κίτρινη)

ΛΑΜΙΑ (Α. Μάντζιος): Επασί, Σκόνδρας (66’ Σάλιακας), Αντέτζο, Βύντρα, Βάντερσον, Νιάσε (43’ Σάσι), Μπεχαράνο, Βιγιάλμπα, Ρόμανιτς (66’ Βασιλόγιαννης), Καραμάνος, Μπιανκόνι (82’ Μπουλουλής).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Λ. Βόκολος): Κότνικ, Ρέντζας, Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Μακσίμοβιτς (64’ Γρίβας), Λυμπεράκης, Παπανικολάου, Οικονομίδης (82’ Μιλόγεβιτς), Τσιλούλης (39’ λ.τρ. Παπαγεωργίου).

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης