Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν η Λαμία και ο Παναιτωλικός την Κυριακή στο «Αθανάσιος Διάκος», καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2, για την 4η αγωνιστική της Super League.

Οι γηπεδούχοι πήραν δύο φορές το προβάδισμα με τα τέρματα των Μαζουλουξή (10′) και Νούνιες (66′) και έδειχναν να έχουν πλησιάσει στο «τρίποντο», ωστόσο οι Αγρινιώτες, μετά το γκολ του Ντουάρτε (30′), σκόραραν και στο 90′ με τον Βαρόνε , καταφέρνοντας να φύγουν με βαθμό από την πρωτεύουσα της Φθιώτιδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Λαμία ήταν πιο δραστήρια στην αρχή του αγώνα και προειδοποίησε στο 9ο λεπτό, όταν μετά από κόρνερ, ο Μανουσάκης έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Παναιτωλικού. Ένα λεπτό αργότερα ο Τιρόνε εκτέλεσε και πάλι κόρνερ για τους γηπεδούχους και ο Μαζουλουξής με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε μέχρι το 30΄ όταν και ο Παναιτωλικός στην πρώτη του ουσιαστική φάση κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 με εξαιρετικό σουτ του Ντουάρτε από τα 25 μέτρα. Δύο λεπτά αργότερα η Λαμία σκόραρε με τον Μανούσο αλλά το τέρμα δεν μέτρησε, καθώς ο Έλληνας φορ ήταν σε θέση οφσάιντ.

Στυο δεύτερο ημίχρονο το ματς ήταν δυνατό με πολλές μονομαχίες και στο 66΄ μετά από μια φάση διαρκείας στην εστία του Παναιτωλικού, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ. Ο Μανουσάκης έκανε τη σέντρα, ο Μαρτίνεθ έπιασε την κεφαλιά και ο επερχόμενος Νούνιες με σουτ έστειλε την μπάλα αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι για να κάνει το 2-1 στη συνέχεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τελικά ο Παναιτωλικός κατάφερε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας καθώς στο 90΄ και μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπαρμπόσα, ο Βαρόνε βρήκε τη μπάλα στην κίνηση και διαμορφωσε το τελικό σκορ (2-2).

Κίτρινες: Μανούσος, Αντέτζο, Γκολέμιτς, Σαράνοφ – Βαρόνε

ΛΑΜΙΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Σαράνοφ, Μαζουλουξής, Βύντρα, Αντέτζο, Ανχελ Μαρτίνεθ, Τρούμπουλος (58΄ Γκολέμιτς), Νούνιες, Μανουσάκης (58΄ Προβυδάκης), Ρόμανιτς (81΄ Τσούκαλος), Τιρόνε (74΄ Σαρμαντάς), Μανούσος (74΄ Αραμπούλι)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Ροντρίγκες, Λούι (82΄ Μορσάι), Βργκοτς, Κορνέλιους (87΄ Μπαρμπόσα), Χουχούμης, Τσιγγάρας, Φλόρες (82΄ Καρέλης), Βαρόνε, Ντίας (+90΄ Αντούνιες), Ντουάρτε, Βέργος (+90΄ Μπελεβώνης).

 

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης