Νικηφόρα πέρασε την Κυριακή ο Ολυμπιακός από τη Λαμία, καθώς επικράτησε με 3-1 της ομώνυμης ομάδας (35΄ Καμαρά, 67΄ Φορτούνης, 85΄ Χασάν – 65΄ Ασούμπρε), για την 29η αγωνιστική της Super League.

Τα πρώτα 45 λεπτά της αναμέτρησης ήταν μοιρασμένα, καθώς προϊόντος του χρόνου οι φιλοξενούμενοι, που παρατάχθηκαν με αλλαγές στο ΔΑΚ Λαμίας, βρήκαν το ρυθμό τους και χωρίς να φτάσουν τη συνήθη παραγωγικότητά τους σε φάσεις, κατόρθωσαν να φτάσουν στο γκολ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό συνέβη στο 35ο λεπτό, όταν ο Ποντένσε έκανε ωραία προσπάθεια από δεξιά και σέντραρε στον Καμαρά, ο οποίος με «σκαστό» σουτ νίκησε τον Μελίσσα για το 0-1.

 

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ακόμη πιο ανοιχτό και πρόσφερε συγκινήσεις. Η ομάδα της Φθιώτιδας έφτασε στην ισοφάριση στο 65΄, όταν ύστερα από σέντρα του Βάντερσον και κεφαλιά-πάσα του Καραμάνου, ο Μεριά δεν κατάφερε να απομακρύνει εκτός περιοχής και ο Ασούμπρε, που βρέθηκε αμαρκάριστος, έγραψε το 1-1 με εξ επαφής σουτ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δύο λεπτά αργότερα η μπάλα στήθηκε στο ύψος της μεγάλης περιοχής για τον Ολυμπιακό και ο Φορτούνης, με έξοχη εκτέλεση, έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους «ερυθρόλευκους».

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 85ο λεπτό ο Χασάν με το 10ο εφετινό τέρμα του, αξιοποιώντας ιδανικό με εν κινήσει σουτ το γύρισμα του Νάτχο από δεξιά, με τον Ισραηλινό διεθνή μέσο να δίνει την ασίστ ένα λεπτό μετά την είσοδό του στο παιχνίδι.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ασίγκμπα, Βάντερσον – Ποντένσε, Γκιλιέρμε, Φορτούνης

ΛΑΜΙΑ (Μάκης Χάβος): Μελίσσας, Αντέτζο, Μπεχαράνο (81΄ Μπουλούλης-Τσαπρούνης), Πλιάτσικας, Μπαράλες (73΄ Τσούκαλος), Καραμάνος, Ασούμπρε, Δημούτσος (65΄ Καμπασόλ), Βάντερσον, Μπλάζιτς, Ασίγκμπα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Λοντίγκιν, Καμαρά, Φορτούνης (84΄ Νάτχο), Ανδρούτσος, Γκιλιέρμε, Μεριά, Τσιμίκας, Σολδάνο (58΄ Χασάν), Ζιλ Ντίας, Ποντένσε (64΄ Μασούρας), Σισέ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης