Ο Άρης παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο συνέτριψε με 3-0 τη Λαμία στην επιστροφή του στα σαλόνια της Super League. Οι «κίτρινοι» του Πάκο Ερέρα προηγήθηκαν στο 53’ με τον Ντιγκινί, ενώ σκόραραν ακόμα οι Γκαρσία (70’) και Μπρούνο Γκάμα (78’).
Μετά τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά ο Άρης πήρε την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στην περιοχή των καλά οργανωμένων γηπεδούχων, σε ένα σχετικά βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω της βροχόπτωσης που είχε προηγηθεί και συνέχιζε και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Η Λαμία απείλησε για πρώτη φορά, με την κεφαλιά του Μπαράλες στο 21΄ να καταλήγει στην αγκαλιά του Κουέστα. Στο 35΄ ο Γιουνές έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα του Σαράνοβ, αλλά είχε σπρώξει τον Αντέτζο και το γκολ ακυρώθηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου οι Φθιώτες ξεκίνησαν πιο ζωηρά, όμως ήταν οι «κίτρινοι» έφτασαν στο γκολ με κεφαλιά του Ντιγκινί στο 53΄, από εκτέλεση φάουλ του Ματίγια.

Η Λαμία προσπάθησε να βγει μπροστά, άσκησε μια σχετική πίεση αλλά ο αγώνας έγινε χωρίς επιστροφή στο 71΄, όταν ο Ματέο Γκαρσία, επίσης με κεφαλιά από σέντρα του Τζανακάκη, έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Σαράνοβ. Επτά λεπτά αργότερα ο Μπρούνο Γκάμα με υπέροχο σουτ έγραψε το 3-0, υπογράφοντας τη θριαμβευτική επιστροφή της ομάδας του στη Super League.

Λαμία – Άρης 0-3 (ΕΡΤ1)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Γκολ: 53′ Ντιγκινί, 70′ Γκαρσία, 78′ Γκάμα
Λαμία – Άρης 0-1 (53′ Ντιγκινί)
Λαμία – Άρης 0-2 (70′ Γκαρσία)
Λαμία – Άρης 0-3 (78′ Γκάμα)


Κίτρινες κάρτες: Δημούτσος, Καραγκούνης, Μπλάζιτς – Γιουνές, Μπάσα

Κόκκινες κάρτες:


Λαμία:
Σαράνοβ, Βασιλαντωνόπουλος, Βάντερσον, Επστάιν (60′ Τσούκαλος), Αντέτζο, Ασίγκμπα (73′ Οσμάν), Δημούτσος, Μπερτόλιο (46′ Καραγκούνης), Αναστασιάδης, Μπλάζιτς, Μπαράλες.

Άρης: Κουέστα, Δεληζήσης, Βέλεθ, Βαλεριάνος, Τζανακάκης, Γκάμα (85′ Ιντζόγλου), Μπάσα, Ματίγια (68′ Κολάσο), Ντιγκινί (73′ Ναζλίδης), Γκαρσία, Γιουνές.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης