Ισόπαλο χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε το πρώτο παιχνίδι για την 27η αγωνιστική της Super League. Σε ένα παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις Λαμία και Απόλλων Σμύρνης κόλλησαν στο 0-0. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Παπάζογλου των φιλοξενούμενων με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Οι δύο ομάδες είδαν τη διαφορά από τη 15η Κέρκυρα να αυξάνει στους 5 βαθμούς, κι ενώ οι Φαίακες έχουν την υποχρέωση με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πατήστε εδώ και δείτε τις καλύτερες στιγμές του αγώνα

Σε ένα κάκιστο πρώτο ημίχρονο, το μόνο που είχαν να θυμούνται οι λιγοστοί θεατές ήταν οι δύο αναγκαστικές αλλαγές, μία για κάθε ομάδα και το συρτό σουτ του Μπούντνικ στο 38ο λεπτό, που εξουδετέρωσε πέφτοντας στη γωνία του ο Χουάντερσον.

Το ίδιο αγωνιστικό μοτίβο συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, σε σημείο που οι φίλοι των γηπεδούχων άρχισαν να φωνάζουν από την εξέδρα το σύνθημα «παίξτε μπάλα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα άστοχο σουτ του Ελμπάζ μέσα από την περιοχή στο 64΄ κι ένα βολέ του Παντελιάδη στο 70΄, με την μπάλα να φεύγει λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι των φιλοξενούμενων, ήταν οι μόνες αξιοπρόσεκτες στιγμές ενός αγώνα που πολύ γρήγορα θα περάσει στη λήθη…

Για την ιστορία, στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Τάσος Παπάζογλου.

Λαμία – Απόλλων Σμύρνης 0-0 (Novasports 2)

Γκολ:

Κίτρινες κάρτες:
Παπάζογλου

Κόκκινες κάρτες:
90’+1′ Παπάζογλου

Λαμία (Μπάμπης Τεννές):
Παπαδόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Ασίγκμπα, Κουκόλης, Μπλάζιτς, Μπουλούλης, Πίτι (30’ Ακόστα), Τσούκαλος (69′ Φράγκος), Μπούντνικ (85′ Κουτρομάνος).

Απόλλων Σμύρνης (Γιώργος Παράσχος):
Χουάντερσον, Κοντοές, Παπάζογλου, Στάθης, Τσουκαλάς, Ναδάλες (37’ Κούρος), Κονέ, Ζησόπουλος, Αλμπάνης (46’ Σιατραβάνης), Ελμπάζ (85′ Ανιέτε), Χουάρες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης