Σαν σίφουνας πέρασε τη Δευτέρα από το «AEL FC Arena» η Λαμία, στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1.

Το συγκρότημα του Μάντζιου, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σκόνδρα, που σημείωσε δύο γκολ, επικράτησε με το ευρύ 3-0 της ΑΕΛ και πέτυχε τη δεύτερη διαδοχική του νίκη στο πρωτάθλημα, παίρνοντας βαθιά βαθμολογική ανάσα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον αντίποδα αυτή ήταν η δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα για τους «βυσσινί», οι οποίοι έχασαν την ευκαιρία να σκαρφαλώσουν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Με άριστη τακτική οι παίκτες του Μάντζιου ελαχιστοποίησαν τους κινδύνους για την εστία τους στο πρώτο ημίχρονο και μετά την πρώτη μισή ώρα άρχισαν να αποκαλύπτουν τις αξιώσεις τους στο παιχνίδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ στο 39΄ με τον Τουράμ από πάσα του Ρόμανιτς κι αφού προηγουμένως είχαν προειδοποιήσει τους «βυσσινί» με τους Δημούτσο στο 34΄ και τον μετέπειτα σκόρερ στο 38΄.

Στην επανάληψη ο Γρηγορίου έκανε ακόμη πιο επιθετική την ομάδα του περνώντας τον Ασούμπρε.

Η ΑΕΛ έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 56΄ με τον Στάνκοβιτς και το «πλήρωσε», με τον Σκόνδρα να γίνεται εκτελεστής και να σκοράρει στο 64΄ με εκπληκτικό σουτ εκτός περιοχής.

Μάλιστα επτά λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης έκανε το 3-0 για την ομάδα του, η οποία έφτασε στη νίκη, με τον Ρόμανιτς να δίνει και τις τρεις τελικές πάσες στα γκολ των φιλοξενούμενων.

Κίτρινες: Κάτσε, Νούνιτς – Μπεχαράνο

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μιχαήλ, Μόρας, Μπράλιτς (46΄ Ασούμπρε), Στάνκοβιτς, Μπέρτος, Σεσέροβιτς (71΄ Νούνιτς), Κάτσε, Μιλοσάβλιεβιτς (46΄ Μπούστος), Ουάρντα, Ντάουντα.

Λαμία (Άκης Μάντζιος): Θεοδωρόπουλος, Βάντερσον, Βύντρα, Αντέτζο, Σκόνδρας (90΄ Τζανετόπουλος), Πλιάτσικας, Μπεχαράνο, Δημούτσος, Ρόμανιτς, Καραμάνος (81΄ Τιρόνε), Τουράμ (65΄ Σάλιακας).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης