Στο 0-0 έμειναν Λαμία και ΑΕΚ στη Φθιώτιδα. Οι δύο ομάδες, που μέτρησαν από ένα δοκάρι, δεν μπόρεσαν να βρουν το δρόμο για τα δίχτυα στο ματς για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ένα κακό παιχνίδι η Λαμία κατάφερε να περιορίσει την ΑΕΚ, να μην της αφήσει διαδρόμους και να ελέγξει το ρυθμό. Οι γηπεδούχοι μάλιστα ήταν αυτοί που έχασαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία στο πρώτο μέρος. Στο 9΄ ο Βασιλόγιαννης εκτέλεσε το φάουλ και ο Τσιντώτας απέκρουσε, με την μπάλα να απομακρύνεται με τη βοήθεια του δοκαριού.

Η εικόνα στο δεύτερο μέρος ήταν πολύ κακή, με τις δύο ομάδες να αδυνατούν να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Στο 79΄ η ΑΕΚ με έναν περιπετειώδη τρόπο έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία της στην αναμέτρηση. Ο Λόπες εκτέλεσε το κόρνερ, η μπάλα βρήκε στο τείχος κι άλλαξε πορεία, ο Γιακουμάκης από τη μικρή περιοχή έκανε την προβολή, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, με αποτέλεσμα το 0-0 να παραμείνει ως το τέλος και οι δύο ομάδες να πάρουν από ένα βαθμό.

Η ΑΕΚ, εκτός από τους δύο βαθμούς έχασε και τον Ολιβέιρα, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λαμία – ΑΕΚ 0-0 (ΕΡΤ Sports)    

Γκολ:

9′ δοκάρι ο Βασιλόγιαννης

79′ δοκάρι ο Γιακουμάκης

 

Κίτρινες κάρτες: Βασιλόγιαννης – Κρίστιτσιτς, Λόπες, Λιβάγια, Παουλίνιο, Σιμόες

Κόκκινες κάρτες:

Λαμία: Θεοδωρόπουλος, Σκαρντοβέλι, Βύντρα, Αντέτζο, Ασίγκμπα, Ρόμανιτς, Μπεχεράνο, Τουράμ, Τιρόνε (73′ Σάλιακας), Σκόνδρας, Βασιλόγιαννης (90′ Μπουλούλης).

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης (46′ Αλμπάνης), Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Παουλίνιο, Λόπες, Μάνταλος, Λιβάγια, Ολιβέιρα (45′ Γιακουμάκης).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης