Η Λαμία και ο Ατρόμητος αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 στη Φθιώτιδα, σε παιχνίδι για την 20η αγωνιστική της Super League. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 55’ με τον Πίτι και έπαιξαν από το 65’ με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Μπούντνικ. Για τον Ατρόμητο ισοφάρισε στο 70’ ο Ντιγκινί.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ύστερα από ένα ισορροπημένο πρώτο 20λεπτο, η Λαμία ήταν εκείνη που απείλησε πρώτη. Στο 22ο λεπτό, ο Ακόστα εκτέλεσε φάουλ, ο Παντελιάδης πήρε την κεφαλιά και ο Γιαννιώτης έκανε σπουδαία απόκρουση. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν αισθητή την παρουσία τους στο 39ο λεπτό, όταν ο Ντάουντα βρέθηκε μόνος απέναντι στον Παπαδόπουλο, μετά το κόρνερ του Γιαννούλη και την κεφαλιά – πάσα του Χατζηϊσαΐα, αλλά το σουτ που έκανε δεν βρήκε στόχο.

Η Λαμία άνοιξε το σκορ στο 55΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πίτι, αλλά στο 65΄ έμεινε με 10 παίκτες λόγω της αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Μπούτνικ, που χρησιμοποίησε το χέρι σε εκτέλεση φάουλ του Ντιγκινί.

Ο Ατρόμητος έφτασε στην ισοφάριση στο 70΄. Σε βαθιά μπαλιά του Μάντσον ο Πριντέτα μπερδεύτηκε με τον Παπαδόπουλο, η μπάλα έφτασε στον Ντιγκινί κι εκείνος έγραψε το 1-1 με πλασέ σε άδεια εστία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



Λαμία – Ατρόμητος 1-1 (Novasports 2)

Γκολ: 55′ Πίτι (Λαμία), 70′ Ντιγκινί (Ατρόμητος)

Κίτρινες κάρτες:
Παντελιάδης, Μπλάζιτς, Μπούντνικ, Πίτι, Ασίγκμπα, Παπαδόπουλος – Ντιγκινί, Μπουσούλατζιτς, Κιβρακίδης

Κόκκινες κάρτες:
65′ Μπούντνικ

Λαμία (Μπάμπης Τεννές):
Παπαδόπουλος, Ασίγκμπα, Πρίντετα (74′ Αναστασόπουλος), Αναστασιάδης, Βασιλαντωνόπουλος, Μπλάζιτς, Όμο, Παντελιάδης, Βάντερσον (84′ Καραγιάννης), Μπούντνικ, Ακόστα (37′ Πίτι).

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι):
Γιαννιώτης, Κιβρακίδης (80′ Σάκιτς), Καρασαλίδης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Μάντσον, Μπουσούλατζιτς (69′ Ούμπιδες), Ντιγκινί, Βασιλακάκης (69′ Μπρούνο Φελίπε), Ουάρντα, Ντάουντα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης