Αήττητος έφυγε από τη Λαμία ο Βόλος, καθώς απέσπασε ισοπαλία 1-1 από την ομώνυμη ομάδα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Β’ ομίλου, αυξάγοντας έτσι τις πιθανότητές του για πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Η ομάδα της Φθιώτιδας προηγήθηκε στο 14΄ με τον Καραμάνο, που έκλεψε τη μπάλα από τον Ρούσσο, προχώρησε και μπαίνοντας στην περιοχή πλάσαρε ωραία με το δεξί ανοίγοντας το σκορ.
Ένα λεπτό όμως πριν συμπληρωθεί το πρώτο ημίχρονο οι Βολιώτες ισοφάρισαν με κεφαλιά του Ρούσσου, ύστερα από φάουλ του Λούκας Γκαρσία.

Υπενθυμίζεται ότι στην πρεμιέρα του γκρουπ η Λαμία είχε χάσει (1-2) από την ΑΕΚ, ενώ το θεσσαλικό συγκρότημα είχε συντρίψει τον Απόλλωνα Λάρισας με 5-1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι συνθέσεις:

ΛΑΜΙΑ: Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο (46΄ Καρυπίδης), Αναστασιάδης, Βάντερσον, Οσμάν, Άντρονικ, Τσούκαλος (73΄ Κωστίκας), Μαστούρ (60΄ Καραγκούνης), Ρόμανιτς, Καραμάνος.

ΒΟΛΟΣ: Καραγκιολίδης, Ρούσσος, Καρίκι (65΄ Δόρης), Δημόπουλος (86΄ Κότο), Ν΄Γκουέμ, Καμπαγιέρο, Ηλιόπουλος, Γκαρσία, Ουνγιαλίδης, Πίσπας (54΄ Φράγκος), Μάντζης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης