Ο Ατρόμητος επικράτησε 1-0 της Λαμίας στο Περιστέρι, σε παιχνίδι για την 3η αγωνιστική της Super League και έφτασε τους 7 βαθμούς στο πρωτάθλημα. Το ματς έκρινε το γκολ του Κουλούρη στο 43’, ενώ οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν με δέκα παίκτες από το 58’ λόγω αποβολής του Δημούτσου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν αρκετά επιθετικά, αλλά η Λαμία έφτασε πρώτη κοντά στο γκολ. Στο 22ο λεπτό ο Μπερτόλιο πάσαρε στον Βασιλαντωνόπουλο, ο οποίος σούταρε από πλάγια δεξιά θέση και ο Καρασαλίδης έδιωξε σωτήρια με το πόδι σε κόρνερ, ενώ ο Μέγερι ήταν εξουδετερωμένος.

Αντί για το 0-1, όμως, ήρθε το γκολ των «κυανόλευκων» στο 43΄. Ο Μάντσον έβγαλε μια «ζυγισμένη» σέντρα στην καρδιά της περιοχής και ο Κουλούρης, που κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σαράνοφ, ανοίγοντας το σκορ με το τρίτο τέρμα του στο πρωτάθλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 58΄ ο Δημούτσος είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του Ζαχαριάδη και άφησε την ομάδα του να πασχίσει για το υπόλοιπο του αγώνα με παίκτη λιγότερο. Ο παίκτης της Λαμίας είχε παρατηρηθεί αρχικά στο πρώτο ημίχρονο, για «θέατρο».

Η είσοδος του Επστάιν έδωσε επιθετική πνοή στην ομάδα του Χάβου, ο Γερμανός είχε δύο σουτ προς την εστία του Μέγερι στο 65΄ και στο 67΄, με τον Ούγγρο τερματοφύλακα να αντιδρά θετικά, όπως και στη φάση του 75ου λεπτού, όταν πέταξε σε κόρνερ την κεφαλιά του Μπαράλες. Στο 85΄ όμως στάθηκε πολύ τυχερός, καθώς το φάουλ του Βάντερσον έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, στην τελευταία ευκαιρία των φιλοξενούμενων για την ισοφάριση.

Ατρόμητος – Λαμία 1-0 (ΕΡΤ)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Γκολ: 43′ Κουλούρης


Κίτρινες κάρτες:
Σάκιτς – Δημούτσος

Κόκκινες κάρτες:
58′ Δημούτσος

Ατρόμητος:
Μέγερι, Καρασαλίδης, Ρισβάνης, Χατζηισαϊας, Σάκιτς, Μάντσον (71′ Ούμπιδες), Βασιλακάκης (78′ Κωτσόπουλος), Γιαννούλης, Ενσικουλού, Κουλούρη, Ουγκράι (60′ Μπουσούλατζιτς).

Λαμία: Σαράνοφ, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Αναστασιάδης (38′ Καρυπίδης), Βάντερσον, Μπλάζιτς, Δημούτσος, Καραγκούνης (62′ Επστάιν), Μπερτόλιο, Καραμάνος (70′ Σκόνδρας), Μπαράλες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης