Mε τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε η Λαμία τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στη φετινή Super League, καθώς επικράτησε με 3-0 του -υποβιβασμένου- Απόλλωνα Σμύρνης το Σάββατο στη Ριζούπολη, για την 30η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Μπαράλες με πέναλτι στο 50΄, ο Μπερτόλιο στο 62΄ και το αυτογκόλ του Οριουέλα στο 70΄ διαμόρφωσαν μέσα σε ένα εικοσάλεπτο το τελικό αποτέλεσμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ένα ματς χωρίς απαιτήσεις και χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, η Λαμία ήταν σαφώς καλύτερη και στο α’ ημίχρονο έχασε σημαντικές ευκαιρίες με τον Καραμάνο (13΄, 34΄) και τον Μπερτόλιο (38΄), αλλά ο Αστράς ήταν σε ετοιμότητα. Από την δική του μεριά ο Απόλλων απείλησε χωρίς αποτέλεσμα στο 31΄ με τον Ναζλίδη.

Με το ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου και σε ανατροπή του Βασιλαντανώπουλου από τον Αστρά, ο Μπαράλες εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι και στο 50′ έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, που διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 62΄, μετά από θεαματικό συνδασμό με τακουνάκια των Μπαράλες, Μπερτόλιο, Καραμάνου και σκόρερ τον Μπερτόλιο.

Οκτώ λεπτά αργότερα (70΄) ο Οριουέλα στην προσπάθειά του να διώξει, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Τα επόμενα λεπτά απλώς… κύλησε ο χρόνος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα αξιοσήμειωτα και η επιστροφή στην αγωνιστική δράση του αρχηγού της Λαμίας, Ανέστη Αναστασιάδη, μετά από πέντε μήνες απουσίας.

Απόλλων Σμύρνης-Λαμία 0-3

Γκολ: 50′ πεν. Mπαράλες (Λαμία), 62′ Μπερτόλιο (Λαμία), 70′ αυτ. Οριουέλα (Λαμία)

Απόλλωνας Σμύρνης (Λ.Βελέντζας): Αστράς, Βαφέας, Κοντοές, Οριουέλα, Ρώσση (63′ Ακόστα), Γκίνο, Αγρόδημος, Γαρουφαλιάς (79′ Κοντογιαννόπουλος), Ντούρσο, Βάρκας, Ναζλίδης (71′ Οικονομόπουλος)

Λαμία(Μάκης Χάβος): Κατσίκας, Αντέτζο, Καρυπίδης (85′ Αναστασιάδης), Μπεχαράνο, Μπαράλες (71′ Ασούμπρε), Καραμάνος, Μπερτόλιο, Πίτι, Δημούτσος, Βασιλαντωνόπουλος, Βάντερσον

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης