Aκόμη τρεις βαθμούς πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Ξάνθη, η οποία κατάφερε με ανατροπή να επικρατήσει με 2-1 του Λεβαδειακού στα Πηγάδια, για την 19η αγωνιστική της Super League.

Σκόρερ των ακριτών ήταν οι Ντε Λούκας (57΄) και Φασίδης (63΄), ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί στο 30΄ με τον Γιουσούφ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Η Ξάνθη αφού έχασε δύο καλές ευκαιρίες στο 22΄ και στο 29΄ με τον Γέντρισεκ, δέχθηκε στο 30΄ γκολ από τον Λεβαδειακό στην πρώτη καλή του στιγμή στο ματς με τον Γιουσούφ, που πλάσαρε εύστοχα τον Ζίβκοβιτς.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι, είχαν μια καλή ευκαιρία στο 54΄ και πάλι με τον Γέντρισεκ, ενώ τρία λεπτά αργότερα έφθασαν στην ισοφάριση με δυνατό αριστερό σουτ του Ντε Λούκας μέσα από την περιοχή. Πιο επιθετική η Ξάνθη θα φθάσει στο 2-1 με τον Φασίδη στο 63΄, ο οποίος σκόραρε από κοντά σε σέντρα του Ντουρίτσκοβιτς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κίτρινες: Ντουρίτσκοβιτς, Μεχία, Γέντρισεκ / Νιάσε, Τριποτσέρης

Ξάνθη (Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Ντε Λούκας (69΄ Καμαρά), Τριάδης (46΄ Φασίδης), Γέντρισεκ, Μελιόπουλος, Λισγάρας, Κίκε (79΄ Μπρίτο), Μεχία, Μπαξεβανίδης, Ντουρίτσκοβιτς, Σιλά.

Λεβαδειακός (Ανιγκό): Επασί, Τσαμπούρης, Λεονάρντο, Μπελγκαζουανί (73΄ Σαβαντογκό), Ντιόγκο, Σουμπίνιο, Νιάσε, Γιουσούφ, Γιακουμάκης, Μητρόπουλος (85΄ Καλτσάς), Τριποτσέρης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης