Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Ξάνθης αποτελεί ο Τόνι Πόποβιτς. Οι Θράκες ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας με τον Αυστραλο-Κροάτη προπονητή, λίγες ώρες μετά τη νίκη 2-1 επί του ΟΦ Ιεράπετρας, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League 2.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ, ανακοινώνει την άμεση λύση της συνεργασίας του με τον Προπονητή της ομάδας, Tony Popovic» αναφέρει η ανακοίνωση, ενώ στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας φιλοξενείται και δήλωση του «ισχυρού άνδρα» της ΠΑΕ, Μπιλ Πάπας:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Tony για την εξαιρετική δουλειά που προσέφερε στην ομάδα από τον Σεπτέμβριο του 2020 που ανέλαβε τα καθήκοντά του. Με μεγάλη μας λύπη και σεβασμό προς τον Tony, ανακοινώνουμε τη λύση της συνεργασίας μας. Εύχομαι στον Tony και την οικογένειά του ό,τι καλύτερο στο μέλλον».

Ο 47χρονος Πόποβιτς αφήνει τον πάγκο της Ξάνθης έπειτα από 10 αγωνιστικές, με την ακριτική ομάδα να βρίσκεται στην πέμπτη θέση και με απολογισμό 4-3-2 (τέρματα 8-6). Μάλιστα, η Ξάνθη «χρωστάει» το ματς με τη Δόξα Δράμας και έχει – θεωρητικά – την ευκαιρία να σκαρφαλώσει στη δεύτερη θέση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης