Σε ένα ματς με πάθος και δυνατές μονομαχίες στην Κρήτη ΟΦΗ και Ξάνθη έμειναν στο 0-0. Η αναμέτρηση διεξήχθη στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League. Μετά το αποτέλεσμα αυτό, οι Κρήτες ανέβηκαν στους 17 βαθμούς, όπου «συγκατοικούν» προσωρινά με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ η Ξάνθη έφτασε στους 25 και στο -2 από την πρώτη πεντάδα της κατάταξης.

Πατήστε εδώ και δείτε τις καλύτερες στιγμές του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη ευκαιρία στον αγώνα στο 5ο λεπτό, όταν το σουτ του Νέιρα έδιωξε σε κόρνερ ο Ζίβκοβιτς. Στο 16΄ ο Γιακουμάκης δεν κατάφερε από κοντά να παραβιάσει την εστία της Ξάνθης, η οποία στο επόμενο λεπτό έχασε τη δική της ευκαιρία να πετύχει γκολ, όταν ο Μπρίτο σούταρε εντός περιοχής και έστειλε την μπάλα άουτ. Οι Κρήτες είχαν νέα ευκαιρία για γκολ στο 25΄ με τον Γιακουμάκη, το ψηλοκρεμαστό πλασέ του οποίου δεν βρήκε στόχο.

Η Ξάνθη δημιούργησε νέα ευκαιρία στο 58΄, όταν ο Καντά έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα έφυγε δίπλα από το δοκάρι του Στρέζου. Ο ΟΦΗ πλησίασε εκ νέου το γκολ στο 76΄, όταν το σουτ στην κίνηση του Ντίνα έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 85΄ ο Ζίβκοβιτς έδιωξε σε κόρνερ την εκτέλεση φάουλ του Ναμπί, ενώ στο επόμενο λεπτό και σε αντεπίθεση της Ξάνθης ο Κάστρο έπιασε σκαστή κεφαλιά, αλλά ο Στρέζος μπλόκαρε την μπάλα. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων και σε αντεπίθεση των φιλοξενούμενων το σουτ του Κοβάσεβιτς έστειλε την μπάλα άουτ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΟΦΗ-Ξάνθη 0-0 (Novasports 1)

Γκολ:

Κίτρινες κάρτες: Μεγιάδο, Βουό – Κάστρο, Κοβάσεβιτς, Μπαριέντος, Αλμέιδα, Ντίρεσταμ

Κόκκινες κάρτες:

ΟΦΗ: Στρέζος, Μιχόγεβιτς, Ποτουρίδης, Γιαννούλης (68′ Ντίνας), Δεληγιαννίδης, Μεγιάδο (61′ Σακόρ), Νάστος, Ναμπί, Νέιρα (76′ Βουό), Κοροβέσης, Γιακουμάκης.

Ξάνθη: Ζίβκοβιτς, Κοβάσεβιτς, Κασάδο, Αλμέιδα, Κάστρο, Λισγάρας, Καντά, Ντίρεσταμ, Μπρίτο (62′ Σαρπόνγκ), Μελισσόπουλος (58′ Μπαριέντος), Μελιόπουλος (53′ Καμαρά).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης