Ο Ραζβάν Λουτσέσκου σχολίασε την ήττα της Ξάνθης από τον Ολυμπιακό, δεν δίστασε να αναφερθεί στα δικά του λάθη και τόνισε ότι οι «Ακρίτες» θα παλέψουν όλα τα ματς για να φτάσουν ψηλά.

Αναλυτικά τι είπε στην συνέντευξη Τύπου ο Ρουμάνος:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είχαμε δύο διαφορετικά πρόσωπα στο παιχνίδι. Στο α’ μέρος ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο με πολύ καλό πάσινγκ γκέιμ. Εμείς από την μεριά μας προσπαθήσαμε να πιέσουμε τον Ολυμπιακό επειδή παίζει ψηλά την άμυνά του. Όμως αξιολογήσαμε λάθος αυτό το παιχνίδι αφού κάναμε πολλά λάθη στις τελικές πάσες. Ο Ολυμπιακός είχε περισσότερο την μπάλα στα πόδια του ενώ εμείς μέχρι το 1ο γκολ είχαμε συνοχή και πειθαρχία στο παιχνίδι μας. Όμως παρά την κατοχή της μπάλας από τον Ολυμπιακό είχαμε και εμείς μεγάλες ευκαιρίες για να πετύχουμε το γκολ. Μία από μία εκτέλεση κόρνερ και μία από Γιουνές. Ο Ολυμπιακός είχε το γκολ, μία ευκαιρία και ένα στημένο στο β’ μέρος.

Στο β’ μέρος αξιολογήσαμε πιο καλά τα πράγματα. Ο Ολυμπιακός έπαιξε πιο πίσω. Δεν έφτιαξε καμία ευκαιρία. Εμείς κάναμε μία φάση με τον Βασιλακάκη. Όμως για μένα το παιχνίδι έγινε κακό από την στιγμή που βγήκαν οι κόκκινες κάρτες και αναγκαστήκαμε να κάνουμε εσωτερικές αλλαγές, όπως ότι παίξαμε με Λουσέρο και Καμαρά στα πλάγια. Χάσαμε έτσι την αντίδρασή μας στο κέντρο και την κυκλοφορία της μπάλας. Περίμενα περισσότερα πράγματα από τις αλλαγές μας.

Όχι βέβαια τόσο από τον Παπαστεριανό που τώρα ήρθε στην ομάδα και προερχόταν από τραυματισμό. Χάσαμε την ισορροπία μας και τον έλεγχο της κατάστασης και αυτό είναι που δεν μου άρεσε καθόλου, αφού αυτό είναι κάτι που κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια. Να έχουμε δηλαδή τον έλεγχο της κατάστασης. Τα τελευταία 15 λεπτά δεν είναι άξια αναφοράς αφού ο Ολυμπιακός έκανε και το 0-2. Σε γενικές γραμμές ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και όταν έχεις ευκαιρίες και δεν σκοράρεις τότε δυστυχώς θα οδηγηθείς σε ήττα. Εμείς προσπαθήσαμε με όλες μας τις δυνάμεις, όμως δυστυχώς σε τέτοια ματς αυτά συμβαίνουν. Θα το ξεχάσουμε και θα συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος, ξεκινώντας από Τετάρτη στο Κύπελλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης έλειψαν πολύ οι Ντε Λούκας, Λάζιτς και Μπαξεβανίδης. Είναι πολύ σπουδαίοι παίκτες και η απουσία τους σήμερα αποτέλεσε πρόβλημα. Μην ξεχνάτε ότι ξεκινήσαμε να σώσουμε την κατηγορία. Πήραμε αρκετούς πόντους στην συνέχεια και σήμερα έχουμε μία απρόσμενη θέση στην βαθμολογία. Όμως αφού ήρθανε έτσι τα πράγματα πρέπει να είμαστε έτσι πάντα και με αυτήν την ισορροπία να συνεχίσουμε. Επαναλαμβάνω πως δεν μου άρεσε καθόλου η νοοτροπία των τελευταίων 15 λεπτών. Θα παλεύουμε κάθε ματς, θα έχουμε διαφορετική νοοτροπία, κυριαρχία και πιο καλές αντιδράσεις έτσι ώστε να παλέψουμε όλα τα ματς αρχής γενομένης για το Κύπελλο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης