To βραβείο για το Best Goal της 7ης αγωνιστικής της Super League παρέλαβε την Τρίτη ο Θοδωρής Βασιλακάκης για το εντυπωσιακό του τέρμα που σημείωσε στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό (1-2).

Τον άσο της Ξάνθης βράβευσε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ομάδας Μπάμπης Χατζημεστής, ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια στον 28χρονο μέσο και του ευχήθηκε ανάλογες επιτυχίες και στο μέλλον, τόσο σε προσωπικό όσο και συλλογικό επίπεδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Θοδωρής Βασιλακάκης στις δηλώσεις που έκανε δήλωσε χαρούμενος για το βραβείο του ευχαριστώντας τους φιλάθλους για την προτίμησή τους.

Παράλληλα αφιέρωσε το βραβείο στην σύντροφό του για την στήριξή της και στους συμπαίκτες του γιατί το γκολ είναι ομαδική δουλειά -όπως είπε- ενώ χαρακτήρισε ως καλύτερο γκολ της καριέρας του αυτό για το οποίο και βραβεύτηκε.

Αγωνιστικά σε ρυθμούς κυπέλλου κινείται η Ξάνθη, καθώς την Πέμπτη στις 15:00, υποδέχεται για την 2η αγωνιστική του 4ου Ομίλου την Καλλονή. Τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές το απόγευμα θα δουλέψουν σε θέματα τακτικής ενώ αύριο και μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης