Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Ξάνθης εν όψει του αγώνα ρεβάνς της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο τον Απόλλωνα Λάρισας στο Xanthi FC Arena (4/12, 17:15, COSMOTE SPORT 3 HD). Ο Γιώργος Κόλτσης και ο Τάσος Σιδερίδης μετά τις τελευταίες τους οδηγίες σε θέματα τακτικής ανακοίνωσαν την αποστολή στην οποία θα βασιστούν για να ανατρέψουν το 2-1 του πρώτου αγώνα.

Αναλυτικά η αποστολή της ομάδας: Άμπαντ, Σάο Μπέντο, Μαλεζάς, Καρασαλίδης, Σόσα, Ντίρεσταμ, Λισγάρας, Λεωντσάκος, Θυμιάνης, Τζουρίτσκοβιτς, Καμαρά, Εντουάρντο, Ντε Λούκας, Πολέττο, Κοβάσεβιτς, Ντε Αμορίμ, Μπαριέντος, Φασίδης, Στάρτζεον, Μουλέν, Ρενέλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μεσημέρι της Τρίτης (3/12), στο γήπεδο του ΑΟΞ, πραγματοποιήθηκε η βράβευση του MVP Εντουάρντο. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός μετά το τέλος της ψηφοφορίας της ομάδας ανακηρύχθηκε κορυφαίος παίκτης του αγώνα με τον Ατρόμητο. Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής παρέλαβε το βραβείο του από την ομάδα του Ορφέα Ξάνθης. Πιο συγκεκριμένα, την απονομή έκανε ο Μάκης Μπογιατζίδης, ο οποίος στις δηλώσεις του ευχήθηκε κι άλλες νίκες στην ομάδα και προσωπικές επιτυχίες και διακρίσεις στον Εντουάρντο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης