Η Ξάνθη πανηγύρισε την τέταρτη φετινή της νίκη επικρατώντας 3-1 του Βόλου στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League. Τα γκολ για τους ακρίτες σημείωσαν οι Τεσέιρα (40′) Ντε Αμορίμ (56′) και Φοσέ (89’), ενώ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στις καθυστερήσεις με τον Γιαχία.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Οι Ακρίτες, που στο πλαίσιο της αναμέτρησης τίμησαν τον Κώστα Φλίσκα για την 14ετή προσφορά του στο σύλλογο, πήραν το τέταρτο «τρίποντο» σε πέντε παιχνίδια και με 12 βαθμούς βρίσκονται πια στη δεύτερη θέση, με αγώνα περισσότερο από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του Κίκο Ραμίρεθ «χτύπησε» τους Θεσσαλούς σε δύο κομβικά χρονικά σημεία: στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και στις αρχές του δεύτερου. Το σκορ άνοιξε στο 40΄, όταν ο Στάρτζεον πέρασε την μπάλα στον Εντουάρντο, αυτός σούταρε μέσα από την περιοχή και δεξιά και «έγραψε» το 1-0.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι γηπεδούχοι διπλασίασαν στο 56ο λεπτό με τον Ντε Αμορίμ και έφτασαν στο 3-0 με τον Φοσέ στο 89΄, για να μειώσει στις καθυστερήσεις (90΄+1) ο Ατιγιάτ.

Ξάνθη – Βόλος 3-1 (ΕΡΤ)

Γκολ: 40′ Τεσέιρα (Ξάνθη), 56′ Ντε Αμορίμ (Ξάνθη), 89′ Φοσέ (Ξάνθη), 90’+1 Γιάχια (Βόλος)

 

 

 

 

 

Κίτρινες κάρτες: Κοβάτσεβιτς, Μουλέν – Μουνίθ

Κόκκινες κάρτες:

Ξάνθη: Άμπαντ, Στάρτζεον, Μαλεζάς, Κοβάτσεβιτς, Ρενέλα (76′ Φοσέ), Μουλέν, Σόσα, Ντε Αμορίμ (81′ Μπαριέντος), Καρασαλίδης, Τεσέιρα (65′ Τερκί), Ντίρεσταμ.

Βόλος: Γκαραβέλης, Ντεντάκης, Δημόπουλος, Μπασόνγκ, Φεράρι, Τσοκάνης (67′ Αουγκούστο), Μπαλογιάννης (61′ Μάντζης), Μουνίθ, Τόρες, Μυστακίδης (57′ Γιαχία), Γέντρισεκ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης