Κρούσμα κορωνοϊού προέκυψε στην ομάδα της Ξάνθης. Μέλος του ποδοσφαιρικού τμήματος βγήκε θετικό μετά τον σχετικό έλεγχο που έγινε την Πέμπτη. Άμεσα ειδοποιήθηκε ο ΕΟΔΥ, που έδωσε εντολή να απομονωθεί η ομάδα για πέντε μέρες και ο προσβεβλημένος από τον ιό να μπει σε καραντίνα 14 ημερών.

Το ματς με τη Λαμία (4/7, 19:30, ΕΡΤ Sports) όπως είναι φυσικό αναβλήθηκε και ορίστηκε για την Δευτέρα 6 Ιουλίου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να σημειωθεί ότι ακόμα δεν είναι γνωστό αν πρόκειται για ποδοσφαιριστή ή άτομο από το τιμ, ωστόσο το γραφείου Τύπου της ομάδας προχώρησε σε ενημέρωση. «Σχετικά με τις εξελίξεις στο θέμα κορωνοϊού στην ομάδα της Ξάνθης, το άτομο δεν είναι στην αποστολή θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση σε λίγο», έγραψε ο Μπάμπης Κυρλίδης.

Η αποστολή έχει καταλύσει σε ξενοδοχείο στην Αγχίαλο Βόλου και άπαντες το βράδυ της Παρασκευής (3/7) πρόκειται να υποβληθούν σε νέες εξετάσεις από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ. Τα αποτελέσματα θα βγουν το Σάββατο (4/7), ενώ θα γίνουν και νέες εξετάσεις την Κυριακή (5/7), ώστε να βγουν τα αποτελέσματα τη Δευτέρα (6/7).

Αν βγουν και τα δύο τεστ αρνητικά για όλους τότε θα γίνει το ματς με τη Λαμία τη Δευτέρα το βράδυ. Αν όχι τότε όλη η ομάδα θα μπει σε πενθήμερη καραντίνα. Για το κρούσμα έχει ενημερωθεί ήδη η Super League και αναμένεται να βγει και επίσημη ανακοίνωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αποστολή της Ξάνθης που είχε ταξιδέψει για το ματς με τη Λαμία αποτελείται από τους: Άμπαντ, Μπέντο, Μπαξεβανίδη, Φασίδη, Κασάδο, Σόσα, Θυμιάνη, Λισγάρα, Καρασαλίδη, Μαλεζά, Κοβάσεβιτς, Καμαρά, Τερκί, Μουλέν, Μπαριέντος, Τζουρίτσκοβιτς, Ντε Αμορίμ, Στάρτζεον, Φοσέ, Κάστρο, Γκαργκαλατζίδη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης