Ο Aπόστολος Βέλλιος τέσσερα λεπτά μετά την εισοδό του στο ματς με την Ξάνθη, που διεξήχθη το Σάββατο στο Καυτανζόγλειο, κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1, σώζοντας τον βαθμό για τον «γηραιό», που είχε βρεθεί να χάνει από το 62′ και το γκολ του Λουσέρο.

Μάλιστα ο ίδιος παίκτης λίγο έλειψε να κάνει μόνος του την ολική ανατροπή για τους γηπεδούχους, καθώς είχε δοκάρι στο 80′. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 83ο λεπτό οι Ακρίτες έμειναν με δέκα παίκτες, καθώς ο Σολτάνι αποβλήθηκε.

TΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο, λόγω της δυνατής βροχόπτωσης, ο Ηρακλής προσπάθησε να επιβάλει τον ρυθμό του, όμως η Ξάνθη ήταν αυτή που σε κάποιες περιπτώσεις βρήκε διαδρόμους και απείλησε, όπως με τον Καπετάνο στο 29′ και τον Λουσέρο στο 30′, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Στο 41′ ο «γηραιός» έχασε τη μεγάλη ευκαιρία, αλλά ο Τσενάμο κατάφερε να αποκρούσει το ψηλοκρεμαστό σουτ του Τσιλιανίδη.

Στο β’ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να είναι απειλητικοί, αλλά αυτή τη φορά έφτασαν στο γκολ, με σουτ έξω από την περιοχή του Λουσέρο στο 62′. Ο Παπαδόπουλος προχώρησε αμέσως σε αλλαγές, πέρασε στο 67′ μέσα τον Βέλλιο και τέσσερα λεπτά αργότερα (71′) αυτός με σουτ ισοφάρισε.

Το ματς «άναψε» για τα καλά, αφού και οι δύο ομάδες κυνήγησαν το δεύτερο γκολ. Στο 75′ ο Σαραμαντάς έδιωξε πάνω στη γραμμή το πλασέ του Ντιμιτρόφ και στο 80′ ο Βέλλιος «σημάδεψε» το δοκάρι της Ξάνθης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 Το άσχημο για τους φιλοξενούμενους είναι πως ο Σολτάνι σε ένα φάουλ που δέχθηκε, βγήκε «εκτός εαυτού», δημιούργησε έντατση, έβρισε και τον διαιτητή δέχθηκε απανωτές δύο κίτρινες κάρτες και καθώς αποχωρούσε είχε επεισόδιο με τον team manager της ομάδας του, Γιώργο Καζναφέρη.

Και σαν αποτέλεσμα όλων αυτών, η Ξάνθη συνέχισε με δέκα παίκτες. Ο Ηρακλής δεν το εκμεταλλεύτηκε αυτό, το ματς έμεινε στο 1-1 και η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου χωρίς νίκη μέσα στο γήπεδό της για τρίτο παιχνίδι.

Ηρακλής-Ξάνθη 1-1

Γκολ: 71′ Βέλλιος- 62′ Λουσέρο

Κίτρινες: , Ρομάνο, Πασάς, Σολτάνι, Μπέρτος, Φλίσκας, Ερέα

Κόκκινες:
83′ Σολτάνι

Δοκάρια: 80′ Bέλλιος

Ηρακλής (Νίκος Παπαδόπουλος): Περνίς, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Ζιαμπάρης, Στάμου, Ρομάνο (67′ Κυριακίδης), Μακρής, Τσιλιανίδης (67′ Βέλλιος), Λάζαρ, Πασάς (89′ Χαντί), Λουκίνας.

Ξάνθη (Ραζβάν Λουτσέσκου):
Τσενάμο, Μπέρτος, Γουάλας, Σολτάνι, Λουσέρο, Παπαστεριανός, Ερέα (86′ Μπαξεβανίδης), Φλίσκας, Καπετάνος (58′ Βασιλακάκης), Καρυπίδης, Ντιμιτρόφ (90′ Λισγάρας).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης