Με θετικό αποτέλεσμα, φτάνοντας συνολικά τις τέσσερις νίκες σε ισάριθμες φιλικές αναμετρήσεις που έδωσε σε βουλγάρικο έδαφος, ολοκλήρωσε σήμερα το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας της, στο Πράβετς, η Ξάνθη.

Επικράτησε με 3-0 επί του Ολυμπιακού Λευκωσίας, αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε με δύο τέρματα που πέτυχε ο Ζορντάν Φοσέ (71′, 74′) κι ένα ο Εντζο Ρενέλα (79′). Θεατής του παιχνιδιού, έχοντας ακολουθήσει νωρίτερα ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, ήταν ο εσχάτως αποκτηθείς από τους «ακρίτες» Μεχντί Τερκί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ξάνθη αναμένεται να επιστρέψει στη βάση της αύριο. Θα ακολουθήσει ολιγοήμερη ξεκούραση για τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο, οι οποίοι θα βρεθούν εκ νέου στο γήπεδο για προπόνηση την Τρίτη (6/8). Δύο μέρες αργότερα (8/8) θα υποδεχτεί στα Πηγάδια, σε φιλικό επίπεδο, στις 19:00, τον ΝΠΣ Βόλου.

Στο σημερινό τεστ με την κυπριακή ομάδα, ο Κίκο Ραμίρεθ χρησιμοποίησε για το σύνολό του τους: Σταθάκη (46′ Στεπάνοβιτς), Ντίρεσταμ (46′ Μπαξεβανίδη), Μαλεζά (80′ Τενεκέ), Λισγάρα (60′ Καρασαλίδη), Σόσα (76′ Λεωντσάκο), Θυμιάνη (46′ Κοβάσεβιτς), Καμαρά (46′ Ντε Λούκας), Φασίδη (60′ Φοσέ), Ντε Αμορίμ (46′ Στάρτζεον), Μπαριέντος (46′ Τζουρίτσκοβιτς), Γκαργκαλατζίδη (46′ Ρενέλα).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης