Αήττητη, σε φιλικό επίπεδο, από την αρχή της καλοκαιρινής προετοιμασίας της, παραμένει η Ξάνθη. Το σύνολο του Κίκο Ραμίρεθ επικράτησε στα Πηγάδια της ΑΕΛ, με 1-0, μετρώντας με αυτό τον τρόπο 5 νίκες και μία ισοπαλία στις ως τώρα δοκιμασίες της. Ανεπίσημο ντεμπούτο στον πάγκο της ομάδας έκανε για τους Θεσσαλούς, ο Μιχάλης Γρηγορίου.

Το γκολ που καθόρισε την έκβαση του ματς πέτυχε στο 35ο λεπτό ο Φοσέ. Στην αναμέτρηση έγινε χρήση VAR, το οποίο επιστρατεύτηκε, μάλιστα, για την κατακύρωση του τέρματος των «ακριτών».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δημήτρης Καραντώνης, με βοηθούς τους Ιωάννη Καραγκιζόπουλο, Κούλα Χασάν και 4ο τον Δημήτρη Μαλούτα. Στο VAR βρέθηκε ο Στέφανος Κουμπαράκης και assistant ο Χρήστος Τζιώτζιος.

Ξάνθη (Κίκο Ραμίρεθ): Σάο Μπέντο, Μπαξεβανίδης (73′ Ντίρεσταμ), Σόσα (80′ Λεωντσάκος), Λισγάρας, Καρασαλίδης, Κοβάσεβιτς, Τερκί (77′ Καμαρά), Ντε Αμορίμ (46′ Εντουάρντο), Τζουρίτσκοβιτς (65′ Ντε Λούκας), Φοσέ (46′ Στάρτζεον), Ρενέλα (63′ Γκαργκαλατζίδης).

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Καρανίκας, Μπράλιτς, Ζίζιτς, Μιχαήλ, Ζίβκοβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Φατιόν, Σετσέροβιτς, Ντάουντα, Σικάβκα. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Ρίστιτς, Μπέρτος, Μόρας, Γκόλιας, Γκοΐκοβιτς, Στάνκοβιτς, Μπάλλας, Γιάκος, Νούνιτς, Μπούστος, Φιλίποβιτς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης