Ακόμα μία νίκη στη φετινή Super League πανηγύρισε ο Ατρόμητος. Η ομάδα του Περιστερίου επικράτησε 1-0 της Ξάνθης σε παιχνίδι για την 24η αγωνιστική. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 17’ ο Ντάουντα.

Το παιχνίδι δεν είχε μεγάλη ποιότητα, όμως ο Ατρόμητος κατάφερε να πάρει αυτό που έψαχνε πετυχαίνοντας το γκολ. Στο 17′ ύστερα από μια ωραία ομαδική ενέργεια ο Ντάουντα με κεφαλιά έκανε το 1-0.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έξι λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι έχασαν μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσουν. Ο Γέντρισεκ έβγαλε έτοιμο γκολ στον Μπρίτο, ο οποίος δεν κατάφερε να σκοράρει σε κενή εστία.

Ο Ατρόμητος στις αρχές του δευτέρου μέρους έχασε μια ευκαιρία που δεν χάνεται. Ο Καρασαλίδης μετά από εκτέλεση φάουλ βρέθηκε ένα μέτρο από την εστία, αλλά δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Η τελευταία μεγάλη ευκαιρία καταγράφηκε στο 86′ και ήταν και πάλι για τους γηπεδούχους. Ο Μπρούνο έκανε την προβολή από τη μικρή περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Με το τελευταίο σφύριγμα του Τζοβάρα οι φίλοι του Ατρόμητου αποθέωσαν τους παίκτες τους για την εξασφάλιση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ατρόμητος – Ξάνθη 1-0 (Novasports 2)

Γκολ: 17′ Ντάουντα

Κίτρινες κάρτες:
Ντάουντα, Σάκιτς, Μπουσούλατζιτς – Ντε Λούκας, Λισγάρας

Κόκκινες κάρτες:


Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι):
Γιαννιώτης, Χατζηϊσαΐας, Ρισβάνης, Καρασαλίδης, Κιβρακίδης, Μπουσουλάτζιτς, Ούμπιδες (90’+2′ Κυριακίδης), Σάκιτς, Βασιλακάκης (46′ Μάντσον), Ουάρντα, Ντάουντα (72′ Μπρούνο).

Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς):
Ζίφκοβιτς, Μεχία, Λισγάρας, Σβάρνας, Φασίδης (56′ Κίκε), Φλίσκας, Καμαρά (46′ Ντε Λούκας), Σιλά, Τριάδης (71′ Λουσέρο), Μπρίτο, Γέντρισεκ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης