Η ΠΑΕ Κέρκυρα επισημοποίησε σήμερα την πρόσληψη του Σάκη Τσιώλη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για ενάμιση χρόνο.

Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός γίνεται ο τρίτος προπονητής των «Φαιάκων» τη φετινή αγωνιστική περίοδο, μετά τους Δημήτρης Ελευθερόπουλο και Αλέκο Βοσνιάδη, και επωμίζεται το δύσκολο έργο να κρατήσει στη Super League τη νησιωτική ομάδα, η οποία μετά το πέρας του πρώτου γύρου βρίσκεται στην προτελευταία θέση της κατάταξης, με συγκομιδή 11 βαθμών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τον Σάκη Τσιώλη θα ακολουθήσει στην Κέρκυρα ο συνεργάτης του, Γιώργος Χερίδης. Στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας παραμένουν οι γυμναστές Κώστας Παρούσης και Δημήτρης Φραγκούλης, καθώς και ο προπονητής τερματοφυλάκων Χρήστος Βασάλος.

Η ανακοίνωση

«Η ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον προπονητή Αθανάσιο Τσιώλη για ενάμιση χρόνο. Βοηθός του νέου προπονητή θα είναι ο Γιώργος Χερίδης. Γυμναστές της ομάδας παραμένουν οι Κώστας Παρούσης και Δημήτριος Φραγκούλης καθώς και ο προπονητής τερματοφυλάκων Χρήστος Βασάλος. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης