Σε κλίμα οδύνης τελέστηκε το απόγευμα της Δευτέρας στα Κοιμητήρια Αναστάσεως του Κυρίου στη Θέρμη Θεσσαλονίκης η κηδεία του 45χρονου βετεράνου ποδοσφαιριστή του Ηρακλή, της ΑΕΚ, της Ανόρθωσης και του Ιωνικού, Γιώργου Ξενίδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή έπειτα από ανακοπής καρδιάς.

Συγγενείς, φίλοι αλλά και συμπαίκτες του είπαν το τελευταίο αντίο στον άλλοτε αρχηγό του «γηραιού», ο οποίος ετάφη με την αγαπημένη του «κυανόλευκη» φανέλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τη νεκρώσιμη ακολουθία παρακολούθησε πλήθος κόσμου, παράγοντες και βετεράνοι όλων των ομάδων της πόλης, ενώ στεφάνια κατατέθηκαν από φορείς, συλλόγους, παράγοντες και απλούς πολίτες.

Το παρών στην εκκλησία για την ακολουθία και την ταφή έδωσαν μεταξύ άλλων οι Παντελής και Κώστας Καπετάνος, Σάββας Κωφίδης, Τάκης Νικολούδης, Γιώργος Αγγελάκης, Εμπενίζερ Χάγκαν, Λευτέρης Ηλιάδης, Γιάννης Παπαδόπουλος, Γρηγόρης Φανάρας, Κώστας Αϊδινίου, Τάσος Κατσαμπής, Γρηγόρης Παπαζαχαρίας, Μάκης Σεντελίδης και πολλοί άλλοι βετεράνοι και φίλαθλοι του Ηρακλή, συγγενείς και φίλοι του.

Στεφάνια κατέθεσαν η ΠΑΕ Ηρακλής, η ΚΑΕ Ηρακλής, οι παλαίμαχοι της ομάδας, το ΤΑΑ Ηρακλής, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, ο σύνδεσμος φίλαθλων Ανόρθωσης, η Αυτόνομη Θύρα 10, ο Γ.Σ. Ηρακλής, η οικογένεια Σταύρου Ψωμιάδη και πολλοί άλλοι, ενώ με ψηφίσματά τους εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους όλες οι ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης και άλλες ακόμα από όλη τη χώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης