Ιωνικός: Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021, 22:12
Ιωνικός: Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ

Έντονα παράπονα από τη διαιτησία του Κωνσταντίνου Περράκη, αλλά και τις υποδείξεις του Γιώργου Τζοβάρα, που ήταν υπεύθυνος VAR, έχει ο Ιωνικός για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με νικητή τον ΟΦΗ με σκορ 2-1, με το δεύτερο γκολ να έρχεται με χτύπημα πέναλτι από τον Λάζαρο Λάμπρου στο 90ο λεπτό. Πέναλτι που, σύμφωνα με τους ανθρώπους του Ιωνικού, κακώς καταλογίστηκε και συνιστά «αλλοίωση αποτελέσματος εις βάρος της ομάδας» τους.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Ιωνικού:

«Ως ΠΑΕ Ιωνικός έχουμε επιδείξει μεγάλη υπομονή, που όπως φαίνεται εκλαμβάνεται ως αδυναμία, αναφορικά με τα συνεχόμενα διαιτητικά λάθη εις βάρος της ομάδας μας. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, ήρθε σήμερα στον αγώνα με τον ΟΦΗ στην Κρήτη.

Όπου στο 90ο λεπτό ο διαιτητής VAR Γεώργιος Τζοβάρας ενημέρωσε τον διαιτητή Κωνσταντίνο Περράκη για ένα ανύπαρκτο πάτημα – πέναλτι, που είδε, του Τσιγκρίνσκι πάνω στον Γιάννου και ο δεύτερος έδειξε την άσπρη βούλα...

Πριν φτάσουμε, δε, εκεί, στο ξεκίνημα της φάσης, υπάρχει ένα καταφανέστατο χέρι του ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ Λάμπρου, που δίνει τη δυνατότητα στην αντίπαλη ομάδα να συνεχίσει την επίθεση της και να καταλήξει στο κερδισμένο πέναλτι. Πρόκειται για μια παράβαση την οποία αγνοούν διαιτητής και διαιτητής VAR και ελέγχουν μόνο την εξέλιξη. Άγνωστο γιατί. Εκτός αν θεωρούν... ακούσιο το απλωμένο χέρι του αντίπαλου επιθετικού, που δίνει τη δυνατότητα στον ΟΦΗ να αναπτύξει την επίθεση του αντικανονικά.

Θα περιμένουμε με μεγάλη αγωνία την ανάλυση των επίμαχων φάσεων από τον αρχιδιαιτητή κ. Μαρκ Κλάτενμπεργκ, διότι εδώ μιλάμε για μια ξεκάθαρη παράβαση των κανονισμών και λάθος χρήση του VAR που κατέληξε σε αλλοίωση του αποτελέσματος εις βάρος της ομάδας μας που δεν πήρε αυτό που δικαιούνταν λόγω διαιτητικών λαθών».

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021, 22:14