Στον Ιωνικό θα παραμείνει ο Αίας Άοσμαν. Η ομάδα της Νίκαιας ανακοίνωσε την… επιστροφή του Σύρου επιθετικού. Κάτι λιγότερο από δύο μήνες έμεινε μακριά από τον Ιωνικό ο Άοσμαν, καθώς μετά τη μεταγραφή του στην Ντεμιρσπόρ επέστρεψε δανεικός για έναν χρόνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Αίας Άοσμαν, ο οποίος υπέγραψε το συμβόλαιό του.

Ο Αίας ήταν σαν να μην έφυγε ποτέ από την ομάδα μας. Οι δρόμοι μας μπορεί να χωρίστηκαν για λίγο, αλλά ο Σύριος μεσοεπιθετικός έδειξε την επιθυμία του και το δέσιμό του με τον Ιωνικό, επιστρέφοντας τελικά στην ομάδα μας.

Η συνεργασία των δύο πλευρών και η κοινή πορεία, συνδυάστηκε με επιτυχίες. Ο Ιωνικός στην επιστροφή του στην κατηγορία όπου ανήκει τερμάτισε στην 7η θέση και έδειξε πως ήρθε για να μείνει. Σε αυτή την εξαιρετική σεζόν, ο Αίας Άοσμαν ήταν εκ των πολυτιμότερων ποδοσφαιριστών και συνέβαλε τα μέγιστα στην πορεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατέγραψε 34 συμμετοχές με 8 γκολ και 11 ασίστ, προσφέροντας πολλά highlights μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις, είχαν και ως αποτέλεσμα να ανακηρυχθεί ως ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της σεζόν στην Super League!

Αίας Άοσμαν, καλώς όρισες και πάλι στην οικογένεια του Ιωνικού και σου ευχόμαστε μια σεζόν γεμάτη επιτυχίες και υγεία!»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης