Πραγματοποιώντας μεγάλη ανατροπή ο Ατρόμητος πέρασε νικηφόρα την Κυριακή από το Πανθεσσαλικό Στάδιο, επικρατώντας με 3-2 του Βόλου, για την 6η αγωνιστική της Super League.

Οι γηπεδούχοι πήραν «αέρα» δύο τερμάτων με σκόρερ τον Τόρες (7′, 36′), ωστόσο οι Περιστεριώτες ισοφάρισαν με το τέρμα του Ανδρούτσου (39′) και το εύστοχο πέναλτι του Μανούσου 45’΄), με τον Γιακουμάκη να σημειώνει το νικητήριο γκολ της ομάδας του στο 62′.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά από το παλικαρίσιο «διπλό» στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας η ομάδα του Αναστασίου βελτίωσε τη βαθμολογική της θέση, και, φτάνοντας στους 8 βαθμούς, πλέον είναι στο -1 από το συγκρότημα του Φεράντο που παρέμεινε στους εννέα.

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Βόλος ξεκίνησε πολύ δυνατά το ματς και ευτύχησε πολύ γρήγορα να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.

 

Συγκεκριμένα στο 7ο λεπτό ο Τόρες με εκπληκτικό μακρινό αριστερό σουτ νίκησε τον Μανδά και άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.

Η θεσσαλική ομάδα συνέχισε να έχει τον έλεγχο του αγώνα και να πιέζει τον Ατρόμητο.

Η πίεση αυτή καρποφόρησε στο 36′ και πάλι με τον Τόρες, ο οποίος ξεκίνησε μια εντυπωσιακή προσπάθεια, πίσω από το κέντρο, πέρασε Κατράνη, Ρισβάνη και Γούτα σαν «σταματημένους» και έστειλε ξανά την μπάλα στα δίχτυα!

Τα πανηγύρια για τους γηπεδούχους δεν κράτησαν πολύ, καθώς τρία λεπτά αργότερα η ομάδα του Περιστερίου κατάφερε να μειώσει το σκορ.

Τότε ο Ανδρούτσος, μετά από εκπληκτική ατομική ενέργεια, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η επαναφορά του Ατρόμητου ολοκληρώθηκε με τη λήξη του ημιχρόνου, όταν κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Γούτα από τον Δημόπουλο. Ο Μανούσος ευστόχησε και οι Περιστεριώτες ισοφάρισαν σε 2-2.

Στην επανάληψη ο Βόλος προσπάθησε να πιέσει, αλλά πλήρωσε πάλι τα πολλά αμυντικά του λάθη και στο 62ο λεπτό ο Ατρόμητος έκανε την ολική ανατροπή «γράφοντας» το 3-2, όταν, μετά από εξαιρετική ασίστ του Μανούσου, ο Γιακουμάκης νίκησε τον Γκαραβέλη και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Κίτρινες: Μπασόνγκ, Γούτας, Λύρατζης – Μπαένα, Γούτας, Ρισβάνης

Βόλος (Φεράντο): Γκαραβέλης, Λύρατζης, Δημόπουλος (45′ Διαμαντής), Μπασόνγκ, Φεράρι, Τσοκάνης, Μπαλογιάννης, Ατιγιάτ (58′ Γέντρισεκ), Μουνίθ (66′ Μυστακίδης), Τόρες, Μάντζης.

Ατρόμητος (Αναστασίου): Μανδάς, Κιβρακίδης, Γούτας, Ρισβάνης, Κατράνης, Μπαένα, Χαρίσης, Ανδρούτσος, Γιακουμάκης (86′ Ενσικουλού), Μανούσος (74′ Γκάλο), Ρόσα (66′ Ουγκράι).

Πηγή video: Novasports

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης