Σε αναβολή, για λόγους προστασίας από τον κορωνοϊό, οδηγήθηκε το παιχνίδι Ξάνθη-Ατρόμητος, που είχε επαναπρογραμματιστεί κατά τη διάρκεια της Πέμπτης (04/06), για την Κυριακή (07/06, 18:45) στο γήπεδο των Πηγαδιών.

Αιτία της αναβολής στάθηκε η αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού στην ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης, κάτι που είχε επισημάνει κι ο Ατρόμητος σε επιστολή που είχε στείλει προς τη Λίγκα το μεσημέρι της Πέμπτης (04/06). Θέτοντας ερωτήματα ως προς την ασφάλεια της αποστολής του, ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με την ακριτική ομάδα, που ήταν αρχικά προγραμματισμένος για το απόγευμα του Σαββάτου (06/06). Η ομάδα του Περιστερίου ήθελε να έχει λεπτομερή και πλήρη εικόνα της κατάστασης στην Ξάνθη, ώστε να ληφθεί μια υπεύθυνη απόφαση, η οποία θα εγγυάται την ασφάλεια και την υγεία όλων των εμπλεκόμενων στον αγώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το βράδυ της Πέμπτης αποφασίστηκε να μεταφερθεί η ημερομηνία του αγώνα για την Κυριακή (07/06), ωστόσο σε νεότερο κύκλο συζητήσεων που έγιναν ανάμεσα στις ομάδες, τη Super League και τις υγειονομικές αρχές, αποφασίστηκε η αναβολή του αγώνα, ο οποίος θα επανοριστεί σε νεότερη ημερομηνία.

Ως εκ τούτου, η ομάδα του Ατρόμητου δεν θα «πετάξει» αύριο Σάββατο για την Ξάνθη και θα κάνει προπόνηση στις 11 π.μ. στο «Μαζαράκη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης