Με τον Ούμπιδες να σκοράρει στο τελευταίο ματς της καριέρας του από το σημείο του πέναλτι (62′) ο Ατρόμητος επιβλήθηκε το Σάββατο με 1-0 του Βόλου στο Περιστέρι, στην αυλαία των πλέι άουτ της Super League.

Μάλιστα, πριν την έναρξη του αγώνα o Aργεντινός άσος τιμήθηκε από τη διοίκηση του Ατρόμητου για τα οκτώ χρόνια προσφοράς του στον σύλλογο, τον οποίο θα συνεχίσει να υπηρετεί από άλλο πόστο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Το παιχνίδι δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον για τις δύο ομαδες, όπως και όλα τα άλλα της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι άουτ, αφού οι δύο ομάδες είχαν εξασφαλίσει την παραμονή τους στην κατηγορία.

Έτσι, οι φάσεις μπροστά αστις δύο εστίες ήταν λιγοστές με τον Ατρόμητο να είναι γενικό πιο κινητικός και την ομάδα του Βόλου να κινειται με αντεπιθέσεις για να φθάσει στο γκολ, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν τέλει οι γηπεδούχοι πήραν το «τρίποντο» με τον Ούμπιδες να νικά στο 62′ από την άσπρη βούλα τον Παπαδόπουλο, στο πέναλτι που καταλογίστηκε για χέρι του Γκρίλο.

 

Κίτρινες: Σάλομον – Γκρίλο

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Γούτας, Στρούγγης, Αθανασίου (83΄ Γκαλβάο), Νταβιώτης (69΄ Νάτσος), Ούμπιδες (90+3′ Οικονομίδης), Σάλομον, Γιακουμάκης, Ενσικουλού (68΄ Χριστοδουλόπουλος), Ραμπέγιο (69΄ Μουνίθ), Μανούσος.

Βόλος: Παπαδόπουλος, Τσοκάνης, Μήτογλου, Γκρίλο, Ντεντάκης (58΄ Κρητικός), Φεράρι, Μπαριέντος (87΄ Σάντσες), Κιάκος (46΄ Ριένστρα), Λογαράς (62΄ Τέκιο), Μπαρτόλο, Μπουένο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης