Ο κορωνοϊός χτύπησε την πόρτα και του Ατρομήτου, καθώς οι «κυανόλευκοι» ανακοίνωσαν ότι, στον τελευταίο έλεγχο, βρέθηκαν πέντε μέλη τους θετικά στον Covid-19.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι στους καθιερωμένους ελέγχους που διενεργούνται για τον COVID-19 εντοπίστηκαν πέντε κρούσματα κορωνοϊού.

Στο πλαίσιο αυτό και τηρώντας απαρέγκλιτα το υγειονομικό πρωτόκολλο, οι νοσούντες έχουν τεθεί ήδη σε κατ’ οίκον περιορισμό ώστε να περιοριστεί η διασπορά στα υπόλοιπα μέλη της ομάδας.

Μετά το σημερινό ρεπό, οι ποδοσφαιριστές μας επιστρέφουν από αύριο στις προπονήσεις και πριν από την έναρξη του προγράμματος θα υποβληθούν άπαντες σε νέο μοριακό έλεγχο, όπως συμβαίνει τα τελευταία 24ωρα πριν από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις, ώστε να διαπιστωθεί η πορεία του ιού εντός του αγωνιστικού τμήματος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρελθόν οι Πίριτς και Πισάνο

Μόλις έξι μήνες κράτησε η θητεία των Κέναν Πίριτς και Ματίας Πισάνο με τη φανέλα του Ατρόμητου, καθώς την Παρασκευή (31/12) η ομάδα του Περιστερίου ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της και με τους δύο ποδοσφαιριστές.

Ο 27χρονος Πίριτς αγωνίστηκε σε 11 αγώνες της Super League, δέχθηκε 23 γκολ και κράτησε μία φορά ανέπαφη την εστία του, ενώ ο 30χρονος Αργεντινός εξτρέμ έπαιξε σε μόλις τέσσερα παιχνίδια με τη φανέλα του Ατρόμητου, χωρίς να συμπληρώσει 90λεπτο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ατρόμητου:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώσει τη λύση της συνεργασίας της με τους Κέναν Πίριτς και Ματίας Πισάνο, που άνηκαν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας από το καλοκαίρι. Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε για την προσφορά τους και να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια στο επόμενο βήμα της καριέρας τους».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης