Ο Ατρόμητος περιόρισε τον ΠΑΟΚ και πήρε το βαθμό της ισοπαλίας, μετά το ενενηντάλεπτο στην «Τούμπα», στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής που έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα.

Πατήστε εδώ και δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα

Ο Ατρόμητος πήρε γρήγορα την… σφραγίδα του Νίκου Αναστόπουλου και με άμυνα από… ατσάλι κατάφερε να κρατήσει την εστία του ανέπαφη. Ο ΠΑΟΚ προσπαθούσε με ανούσιες προσπάθειες να φτάσει στο γκολ και δεν απείλησε την εστία του Ιτάνζ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 13’ ο Κούτσι προσπάθησε να απειλήσει, αλλά κόπηκε από τον Κατσουράνη, ενώ ένα λεπτό αργότερα το μακρινό σουτ του Σουμπίνιο πέρασε ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι της εστίας του Γλύκου.

Στο 51` ο Κούτσι, σε νέα επέλαση και πριν γίνει απειλητικός, δέχθηκε εξαιρετικό τάκλιν από τον Κατσουράνη, πριν ο αντίπαλός του βρεθεί τετ-α-τετ με τον γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, ενώ στο 71` οι φιλοξενούμενοι λίγο έλειψε να πετύχουν αυτογκόλ σε μπέρδεμα του Φυτανίδη με τον Ιτάνζ, όμως ο πρώτος έστειλε την μπάλα να περάσει κόρνερ.

Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης ο Χακόμπο ένοιωσε ενοχλήσεις με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί από τον Γλύκο.

ΠΑΟΚ – Ατρόμητος 0-0 (Nova 1)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γκολ:

Κίτρινες κάρτες:
Λίνο, Λόρενς, Πέλκας, Σταφυλλίδης – Σουμπίνιο, Ιγκλέσιας, Γιαννούλης

Κόκκινες κάρτες:


Διαιτητής:
Σιδηρόπουλος (Δωδ/σου)

Βοηθοί:
Φραγκιαδάκης (Δωδ/σου), Γεωργιάδης (Κοζάνης)

ΠΑΟΚ (Γιώργος Δώνης):
Γλύκος, Αποστολόπουλος (88′ Γιάννου), Κατσουράνης, Κατσικάς, Λίνο, Λάζαρ (46′ Γεωργιάδης), Σταφυλίδης, Φωτάκης, Λόρενς, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.

Ατρόμητος (Νίκος Αναστόπουλος):
Ιτάνζ, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Σουμπίνιο (75′ Καραγκούνης), Επστάιν (90′ Γκαρσία), Μπρίτο (86′ Λαζαρίδης), Κούτσι.

Οι δηλώσεις

Γιώργος Δώνης (τεχνικός ΠΑΟΚ): «Μόνο εμείς παίζαμε ποδόσφαιρο, ο Ατρόμητος ήθελε να καταστρέψει. Μας έλλειπε τόσο το απρόβλεπτο στοιχείο, ώστε να δημιουργήσουμε τον παίκτη παραπάνω, όσο και κάποιες καλύτερες επιλογές, που αυτές έγιναν όταν μπήκε ο Πέλκας. Πρέπει να δουλεύουμε στις προπονήσεις όταν παίζουμε με τέτοιες ομάδες, να βελτιωθούμε στις επιλογές μας ώστε να πετυχαίνουμε τέρματα. Ο Γκαρσία μπαίνει από εβδομάδα. Χρειαζόμαστε έναν μεσοεπιθετικό, θα ήμουν ευχαριστημένος αν παίρναμε δύο. Υπάρχουν κάποιες επιλογές. Άλλες κοστίζουν, άλλες όχι τόσο. Θέλουμε η ομάδα να αποκτά παίκτες για να έχουμε κάτι το διαφορετικό, όπως με τον Κατσουράνη που δίνει κάτι το διαφορετικό στα πρώτα παιχνίδια».

Νίκος Αναστόπουλος (τεχνικός Ατρόμητου):
«Σε θέμα τακτικής κάναμε καλό ματς. Δεν αφήσαμε τον ΠΑΟΚ να κάνει το παιχνίδι του. Αν ήμασταν και πιο τυχεροί στην τελική πάσα ίσως θα μπορούσαμε να σκοράρουμε. Εγώ κρατάω τον πόντο, που είναι το ζητούμενο και την διάθεση που είχαμε ως ομάδα. Όλα τα παιδιά αξίζουν ένα μπράβο για την προσπάθεια. Για να έχει αντίκτυπο ο βαθμός θα πρέπει να κερδίσουμε τον Πλατανιά. Ξέραμε ότι το ματς θα ήταν κλειστό και θα το κέρδιζε η ομάδα που θα έβαζε πρώτη γκολ. Εντάξει, δεν μπορέσαμε να δώσουμε θέαμα αλλά προσπαθήσαμε. Εγώ κρατώ την προσπάθεια όλων των ποδοσφαιριστών».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης