Στο 1-1 έμεινε ο ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο στην Τούμπα, στο παιχνίδι για την 20η αγωνιστική της Super League. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» προηγήθηκε με τον Μακ στο 30’, ενώ στο 81’ ισοφάρισε ο Λαζαρίδης.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ΠΑΟΚ ήταν η ομάδα που κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο, ενώ ο Ατρόμητος προσπαθούσε να αμυνθεί. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχασε ευκαιρία στο επτά με τον Πέλκα, ενώ στο 24’ ο Κίτσιου με σουτ από πλάγια θέση πήρε κόρνερ, από το οποίο απείλησε ο Ροντρίγκες με δυνατό σουτ.

Επτά λεπτά μετά, ο Πέλκας πάσαρε στον Μακ, ο οποίος βγήκε απέναντι στον Μπάρκα και άνοιξε το σκορ με πλασέ. Να σημειωθεί ότι ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ όταν πήρε τη μπάλα στα πόδια του.

Μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε ολοκληρωτικά και στο 35’ οι Μακ και Πέλκας συνδυάστηκαν με τον τελευταίο να μην μπορεί να νικήσει τον Μπάρκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ατρόμητος μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και στο 48′ ο Λαζαρίδης έβγαλε μια μακρινή μπαλιά στον Ναπολεόνι ο οποίος όμως αστόχησε στο τετ α τετ με τον Βελλίδη. Στο 69′ το σουτ του Στόιτσεφ δεν ήταν καλό ενώ ο Βελλίδης μπλόκαρε στο 73′ το σουτ του Ούμπιδες από μακριά.

Το 1-1 διαμορφώθηκε στο 81’. Ο Μπρίτο εκτέλεσε φάουλ και ο Λαζαρίδης με κεφαλιά ισοφάρισε. Ο ΠΑΟΚ διαμαρτυρήθηκε για χέρι του Μπρίτο, ωστόσο μετά από μίνι σύσκεψη του Παππά με τον βοηθό του έδειξε την σέντρα και το γκολ μέτρησε κανονικά.

Μετά το τέλος του αγώνα επικράτησε ένταση με έντονες αποδοκιμασίες προς του παίκτες του ΠΑΟΚ. Κατά την αποχώρηση των παικτών ο Λαζαρίδης δέχτηκε ένα βαρύ αντικείμενο στο κεφάλι και έπεσε στο χορτάρι!

ΠΑΟΚ – Ατρόμητος 1-1 (Novasports 2)

Γκολ: 30′ Μακ – 81′ Λαζαρίδης

Κίτρινες κάρτες: Μακ, Πέλκας, Κοροβέσης – Μπιτόλο, Κεϊτά, Μπάρκας

Κόκκινες κάρτες:

ΠΑΟΚ:
Βελλίδης, Κίτσιου, Βίτορ, Κόστα, Κοροβέσης, Τσίμιροτ, Τζιόλης, Πέλκας, Ροντρίγκες (57′ Γκολάσα), Ζάιρο (27′ Μυστακίδης), Μακ.

Ατρόμητος:
Μπάρκας, Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπίτολο, Στόιτσεφ, Ούμπιντες, Κεϊτά, Μπάλλας (46′ Μπρίτο), Ναπολεόνι (86′ Κοντοές), Λε Ταλέκ (64′ Παπαδόπουλος).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης