Με γκολ του Γιακουμάκη στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ατρόμητος κατάφερε να φύγει το Σάββατο με ένα πολύτιμο «τρίποντο» από το Αγρίνιο, επικρατώντας με 1-0 του Παναιτωλικού, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League.

Με αυτή τη νίκη οι Περιστεριώτες αναρριχήθηκαν στην έκτη θέση της βαθμολογίας, την ώρα που οι γηπεδούχοι παρέμειναν προτελευταίοι στην κατάταξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Ο Κρίστοφεν Κνετ υποχρεώθηκε νωρίς σε σπουδαία επέμβαση, καθώς απομάκρυνε σε κόρνερ την μπάλα, μετά το σουτ του Γιώργου Μανούσου στο 7′.

Στην εξέλιξη της φάσης, ο Ιγκόρ Γιοβάνοβιτς έδιωξε πάνω στη γραμμή την μπάλα σε νέα προσπάθεια του πρώτου σκόρερ των φιλοξενούμενων, ο οποίος έχασε και νέα μεγάλη ευκαιρία στο 10′, όταν βρέθηκε απέναντι στον γκολκίπερ των γηπεδούχων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η… απάντηση από τους Αγρινιώτες ήρθε στο 16′, με τον Χόρχε Ντίας να βλέπει την μπάλα να περνάει ξυστά από το δοκάρι του Μπάλαζ Μέγερι, μετά την πάσα του Μανώλη Τζανακάκη.

Ο Ούγγρος τερματοφύλακας του Ατρόμητου στάθηκε στο ύψος του και στο σουτ του Ντάλσιο στο 31′, ενώ άουτ πέρασε και το φάουλ του Χαβιέ Ούμπιδες στο 39′.

Φτωχό σε θέαμα ήταν το δεύτερο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να είναι εμφανώς κουρασμένοι και τους φιλοξενούμενους να δείχνουν ικανοποιημένοι με το βαθμό της ισοπαλίας.

Μια κεφαλιά του Ραούλ Μπαένα βρήκε σε ετοιμότητα τον Κνετ ενώ, στην αντίπαλη εστία, το σουτ του Μιμίτο από πλεονεκτική θέση ήταν άστοχο.

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το 0-0 θα έμεινε μέχρι το τέλος στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Γιακουμάκης νίκησε με κεφαλιά τον γκολκίπερ των Αγρινιωτών, μετά το κόρνερ του Ροντρίγκο Γκάλο, χαρίζοντας μια σπουδαία νίκη στην ομάδα του Σάββα Παντελίδη.

Κίτρινες: Ντίας – Ρισβάνης, Μπαένα

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Κνετ, Σανιά (61′ Ντουάρτε), Σιένστεντ, Γιοβάνοβιτς, Κέβιν, Τσιγγάρας, Ντάλσιο (86′ Φυτόπουλος), Τζανακάκης (78′ Ρομάν), Μιμίτο, Ντίας, Μπαΐροβιτς.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Mέγερι, Γκάλο, Γούτας, Ρισβάνης, Κατράνης, Χαρίσης, Μάντσον (62′ Μπαένα), Ούμπιδες (78′ Ανδρούτσος), Γιακουμάκης, Βέλλιος (46′ Νταβιώτης), Μανούσος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης