Ο Παναθηναϊκός ξέφυγε με τέσσερις πόντους από τον ΠΑΟΚ στο μίνι-πρωτάθλημα των πλέι οφ της Super League, αφού κέρδισε με 2-0 τον Ατρόμητο στο «Απόστολος Νικολαΐδης», την ώρα που ο «Δικέφαλος του Βορρά» έμεινε στο 0-0 με τον Αστέρα Τρίπολης. Τα γκολ των «πράσινων» σημείωσε ο Μάρκους Μπεργκ στο 61’ και το 67’.

Ο Παναθηναϊκός μπλοκαρίστηκε στην αρχή και στο πρώτο μισάωρο δεν διέσπασε την καλή αμυντική λειτουργία του Ατρόμητου. Η πρώτη καλή στιγμή καταγράφηκε στο 33’, όταν η κεφαλιά του Καρέλη κατέληξε, ενώ πέντε λεπτά μετά ο Ατζαγκούν με ωραίο πλασέ δεν μπόρεσε να σκοράρει, καθώς η μπάλα χτύπησε στο πόδι του Λαζαρίδη και κατέληξε κόρνερ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 40’ ο Νίνης με εκτέλεση φάουλ δεν μπόρεσε να σκοράρει, ενώ στο 42’ ο Μπούρμπος σέντραρε από δεξιά, ο Καρέλης πήρε την κεφαλιά και η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 45’ ο Ταυλαρίδης σκόραρε με κεφαλιά, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ καθώς ο αμυντικός των «πρασίνων» κράτησε τον Λαζαρίδη.

Στο δεύτερο μέρος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ο Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος έκρινε την αναμέτρηση. Στο 47’ ο Σουηδός προειδοποίησε την εστία του Γκορμπούνοφ, ενώ ακολούθησε στο 50’ το σουτ του Καρέλη στην κίνηση.

Τελικά στο 61’ ο Νίνης βρήκε τον Μπεργκ, ο οποίος με σουτ στην κίνηση μέσα από την περιοχή κεραυνοβόλησε τον Λευκορώσο γκολκίπερ και άνοιξε το σκορ. Στο 67’ ήταν η σειρά του Μαυρία να σεντράρει για να έρθει ο Σουηδός φορ με το κεφάλι και να διαμορφώσει το τελικό 2-0.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 2-0 (Novasports 1)

Γκολ: 61′, 67′ Μπεργκ

Κίτρινες κάρτες: Ατζαγκούν, Μπούρμπος – Κούρος, Δημούτσος, Μαρσελίνιο

Κόκκινες κάρτες:

Παναθηναϊκός: Στιλ, Σίλντεφελντ, Ταυλαρίδης, Νάνο, Μπούρμπος, Κουτρουμπής (78′ Λαγός), Ζέκα, Ατζαγκούν, Νίνης, Κλωναρίδης (46′ Μπεργκ), Καρέλης (65′ Μαυρίας).

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Αγκουαζί, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Κοντοές, Κιβρακίδης, Κούρος, Κατσουράνης (77′ Μπάλλας), Μαρσελίνιο (51′ Καραμάνος), Δημούτσος (57′ Ουμπίδες), Ναπολεόνι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης