«Να πάρουμε τους τρεις βαθμούς»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου 2014, 17:37
«Να πάρουμε τους τρεις βαθμούς»
Ο Αλέξανδρος Κούρος του Ατρόμητου μίλησε στη Nova για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League. Ο 21χρονος αμυντικός τόνισε ότι στόχος του Ατρόμητου είναι οι τρεις βαθμοί της νίκης.

Οι δηλώσεις του στη NOVA:

-Αλέξανδρε το παιχνίδι με τον ΟΦΗ είναι ένα ιδιαίτερο ματς. Πως το περιμένεις;

«Σίγουρα θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς. Ξέρουμε την έδρα του ΟΦΗ και το τι σημαίνει το Γεντί Κουλέ. Από εκεί και πέρα εμείς πρέπει να μπούμε σοβαροί, να ξέρουμε από πριν τι πρέπει να κάνουμε, να μπούμε στο γήπεδο να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να φύγουμε».

-Είναι κλειδί της αναμέτρησης η βελτίωση της αποτελεσματικότητάς σας;

«Πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτό το κομμάτι, να είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Με την προπόνηση και την σκληρή δουλειά όλα θα έρθουν. Ας ξεκινήσει το καλό κομμάτι της προπόνησης να βγει στον αγώνα με τον ΟΦΗ».

-Η εμφάνιση του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό δεν ήταν αντιπροσωπευτική της ομάδας, πιστεύεις ότι θα τους επηρεάσει αυτό το αποτέλεσμα;

«Σίγουρα θα τους επηρεάσει, αλλά θα είναι τελείως διαφορετικό το παιχνίδι το δικό μας γιατί είναι και στην έδρα τους. Θα πεισμώσουν παραπάνω. Θα έρθουν και οι τρεις τέσσερις παίκτες που δεν έπαιξαν στο προηγούμενο παιχνίδι και θα είναι πιο δύσκολο το έργο μας».

-Έκανες και ντεμπούτο με τον Ατρόμητο στο πρωτάθλημα, τι να περιμένουμε ακόμα από σένα;

«Σίγουρα έχω ακόμα να δώσω πολλά παραπάνω. Δεν χρειάζεται καν να το συζητάω αυτό το πράγμα. Δουλειά, υπομονή και περιμένω την ευκαιρία μου».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου 2014, 17:40