Με τον πλέον εμφατικό τρόπο πέρασε την Τετάρτη από το «Καυτανζόγλειο» ο Ατρόμητος, καθώς συνέτριψε με 6-1 τον Ηρακλή στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων (1ος) του Κυπέλλου Ελλάδας.
Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι, που είχε ηττηθεί στην πρεμιέρα από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ήταν καταιγιστική στο σημερινό παιχνίδι και πήρε το πρώτο του τρίποντο στη διοργάνωση. Έτσι πλέον ισοβαθμεί με τους Θεσσαλονικείς και τον «Άγιαξ της Ηπείρου», που θα υποδεχθεί την Πέμπτη τη Θύελλα Καμαρίου.

Οι Περιστεριώτες προηγήθηκαν μόλις στο 10΄ με κεφαλιά του Κωτσόπουλου, αλλά το… σόου έμελλε να ξεκινήσει στο δεύτερο ημίχρονο.
Στο 47΄ ο Κουλούρης γύρισε την μπάλα από αριστερά, ο Αμπάρης δεν αντέδρασε σωστά και ο Κωτσόπουλος έκανε το 2-0, με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Στο 60΄ ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, Ευθύμης Κουλούρης, «έγραψε» το 0-3 και πέντε λεπτά αργότερα ο Ενσικουλού παραβίασε για τέταρτη φορά την εστία των γηπεδούχων, ενώ το 0-5 σημείωσε στο 73ο λεπτό ο Μανούσος.
Ο Ηρακλής μείωσε στο 85΄ ο Χασομέρης και το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κωτσόπουλος, που έφτασε στο χατ-τρικ.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Αμπάρης, Χιντζίδης, Καζναφέρης (66΄ Πασάς), Κουκόλης, Γιαννίτσης, Στάμου (51΄ Κλέιτον), Καλτσάς, Μενδρινός, Τάι, Γεωργίου, Ρόβας (62΄ Χασομέρης).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μέγερι, Σάκιτς (72΄ Στρουγγής), Βασιλακάκης, Ούμπιδες, Χατζηισαΐας, Κωτσόπουλος, Γαρουφαλιάς, Κουλούρης, Καρασαλίδης, Γιαννούλης, Μάντσον (66΄ Μανούσος).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης