Δηλώσεις στην «A Bola» έκανε ο Ευθύμης Κουλούρης, με αφορμή το φημολογούμενο ενδιαφέρον που έχει δείξει η Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την απόκτησή του.
Ο στράικερ του ΠΑΟΚ, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στον Ατρόμητο, τόνισε στην πορτογαλική εφημερίδα ότι δεν είναι ενήμερος για κάτι τέτοιο, επισημαίνοντας πάντως ότι αποτελεί τιμή για τον ίδιο το γεγονός ότι το όνομά του φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο των «λιονταριών».

«Το μόνο που ξέρω είναι τα όσα γράφονται στις εφημερίδες. Είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για αυτό. Είναι φυσιολογικό να υπάρχει ενδιαφέρον από ξένες ομάδες, επειδή η πορεία του Ατρομήτου είναι καλή. Είναι τιμή για εμένα που η Σπόρτινγκ ενδιαφέρεται» ανέφερε αρχικά ο Έλληνας διεθνής άσος προσθέτοντας:

«Το μεγάλο μου όνειρο είναι να παίξω σε έναν μεγάλο σύλλογο και η Σπόρτινγκ είναι ένας από αυτούς. Είναι μια σπουδαία ομάδα, με ιστορία που παλεύει πάντα για το πρωτάθλημα.
Ξέρω το επίπεδο του πορτογαλικού πρωταθλήματος, αλλά και παίκτες της Σπόρτινγκ όπως ο Ντοστ, που είναι ο κορυφαίος σκόρερ της ομάδας. Κανείς δεν έχει μιλήσει απευθείας μαζί μου, έχω παίξει και στην Κύπρο, δε θα μου είναι δύσκολο να φύγω από την Ελλάδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης