Με μοναδικό στόχο τη νίκη θα παραταχθεί αύριο ο Ατρόμητος στο Μπρεστ απέναντι στην τοπική Ντιναμό, όπως επισήμανε ο προπονητής των Περιστεριωτών, Νταμίρ Κάναντι στη συνέντευξη Τύπου για το πρώτο ματς με τους Λευκορώσους.
«Είμαστε εδώ στο Μπρεστ για ένα παιχνίδι του Europa League, σε ένα πολύ ωραίο γήπεδο. Έχουμε έρθει για ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι για το Europa League. Είναι μια πολύ μεγάλη πρόκληση για μας. Είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας, αλλά η ομάδα θέλει πάρα πολύ να παίξει αυτό το παιχνίδι. Είναι μια πρόκληση για μας τι θα βγάλουμε στο γήπεδο. Έχουμε απέναντί μας μια ομάδα που έχει πολλά παιχνίδια στο πρωτάθλημα», ξεκίνησε το σχολιασμό του.

«Ωστόσο, έχουμε έρθει για τη νίκη. Έχουμε δει πολλά βίντεο. Η Μπρεστ είναι μια συμπαγής ομάδα, με νέο προπονητή που τα έχει αλλάξει όλα: το σύστημα, τη φιλοσοφία… Πιέζει πολύ ψηλά. Ελπίζω να είμαστε έτοιμοι. Έχουμε έρθει για τη νίκη. Είμαστε χαρούμενοι που μπορούμε να παίξουμε στο Europa League. Δουλέψαμε πολύ για να είμαστε εδώ. Είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι», συμπλήρωσε ο Αυστριακός τεχνικός.

Αναφορικά με την κατάσταση του Κιβρακίδη και αν ο παίκτης είναι σε θέση να αγωνιστεί, καθώς προέρχεται από τραυματισμό, ο Κάναντι είπε: «Ο Σάκιτς είναι εκτός. Δεν είναι μια ευχάριστη κατάσταση. Ο Κιβρακίδης δεν είναι στο 100%. Έχουμε 20 παίκτες. Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν θα παίξει. Θα μιλήσουμε αύριο μαζί του. Είναι ένας από τους αρχηγούς μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών του συλλόγου παρέστη στη συνέντευξη Τύπου ο αρχηγός Χαβιέρ Ούμπιντες, που σε ερώτηση για το τι πρόκειται να πει στους συμπαίκτες του πριν από το παιχνίδι, απάντησε: «Ήρθε η ώρα να παίξουμε το ευρωπαϊκό μας παιχνίδι. Το θέλαμε πάρα πολύ. Όλοι περιμέναμε αυτή την ευκαιρία. Είναι πολύ σημαντικό το αύριο. Αυτή είναι η ευκαιρία μας. Παλεύουμε έναν χρόνο για την ευκαιρία. Αυτή η ευκαιρία είναι αύριο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης