Δεν έλειψαν τα καρφιά για τη διατησία στις δηλώσεις που έκανε ο Νταμίρ Κάναντι μετά την ήττα του Ατρομήτου με 1-0 από τον Ολυμπιακό στο Περιστέρι.

Ο Αυστριακός προπονητής έκανε λόγο για μαρκαρίσματα των παικτών της ομάδας του Πειραιά που ήταν «σε 1-2 περιπτώσεις για κόκκινη κάρτα», επισημαίνοντας παράλληλα ότι «αν είχαν δοθεί το παιχνίδι θα ήταν διαφορετικό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κάναντι στην κάμερα της Nova:

«Παίζαμε κόντρα στον Ολυμπιακό που είναι μία καλή ομάδα. Θέλαμε να μην μας δημιουργήσει ευκαιρίες. Θέλαμε να κερδίσουμε μονομαχίες και στη συνέχεια να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Δεν δημιουργήσαμε αρκετά. Θέλαμε να περάσει λίγος χρόνος μέχρι το 60ο λεπτό και μετά με τις αλλαγές να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Η ομάδα προσπάθησε πάρα πολύ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπήρχαν 1-2 περιπτώσεις για κόκκινη κάρτα. Αν είχαν δοθεί το παιχνίδι θα ήταν διαφορετικό. Αν ο αντίπαλος έπαιζε με δέκα, η ομάδα θα ήταν διαφορετικά.

Είμαι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα. Είμαστε σε καλή κατάσταση. Πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε ένα αποτέλεσμα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Το πίστευα και σήμερα».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης