Την τρίτη ήττα του σε ισάριθμα φιλικά επί ισπανικού εδάφους γνώρισε ο Ατρόμητος το Σάββατο (24/07), αυτή τη φορά απ’ τη Χετάφε στην «Πινιτάρ Αρένα» με 3-0.

Οι Περιστεριώτες που είχαν ηττηθεί και από τις Έλτσε (6-1) και Βαλένθια (3-0), παρατάχθηκαν με επτά νεοαποκτηθέντες στη σύνθεσή τους (Πίριτς, Βασιλαντωνόπουλος, Χατζηισαΐας, Κλωναρίδης, Μπεντινέλι, Πισάνο και Κουλούρης), χάνοντας την πρώτη καλή ευκαιρία στο ματς με τον Νάτσο στο 16’.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 20’ ο Ενές Ουνάλ έκανε με κεφαλιά το 1-0, ενώ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 38’, με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε με εκτέλεση φάουλ στο 53′ από τον Νταβίντ Τιμόρ.

Χετάφε: Ντιέγκο Κόντε, Τζενέ, Καμπάκο, Βιτόλο, Ουνάλ, Αλένια, Ούγκο Ντούρο, Μαξίμοβιτς, Νταμιάν, Τιμόρ, Κόφι. Έπαιξαν και οι: Σόρια, Χέμα, Κιλ, Μασίας, Νιόμ, Ολιβέρα, Μίτροβιτς, Ιγκλέσιας, Τιμόρ, Μιράντα, Άνχελ, Πάτρικ.

Ατρόμητος (Άνχελ Λόπεθ): Πίριτς, Βασιλαντωνόπουλος, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Αθανασίου (46′ Τομάσεβιτς), Σάλομον, Νάτσος, Κλωναρίδης (46′ Καρτάλης), Μπεντινέλι (46′ Μουνίθ), Πισάνο, Κουλούρης (46′ Κωτσόπουλος).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την Τρίτη (27/07) ο Ατρόμητος θα αντιμετωπίσει τη Λεβάντε στο τέταρτο φιλικό της προετοιμασίας του.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης