Την ήττα με 2-1 από τον Ατρόμητο γνώρισε η ΑΕΚ σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ. Μία εβδομάδα πριν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα παρουσίασε αρκετά κενά στην άμυνά της και στις στατικές φάσεις.

Ο Ατρόμητος κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα του και προηγήθηκε με αυτογκόλ του Σβάρνα στο 16’, ενώ η ισοφάριση ήρθε στο 26’ με τον Παουλίνιο να πλασάρει ανενόχλητος τον Γιαννιώτη. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 58’ με πέναλτι του Ούμπιδες, παράβαση που κέρδισε ο Αθανασίου από τον Τσιντώτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Τσιντώτας (59′ Αθανασιάδης), Λάτσι (70′ Μαχαίρας), Οικονόμου (59′ Τσιγκρίνσκι), Σβάρνας (83′ Χνιντ), Λόπες (70′ Ινσούα), Παουλίνιο (59′ Μπακάκης), Σιμόες (70′ Μάνταλος), Κρίστιτσιτς (46′ Μπότος), Σαμπανάτζοβιτς (59′ Βέρντε), Λιβάγια (78′ Χριστόπουλος), Ολιβέιρα (46′ Αλμπάνης).

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης (46′ Μανδάς), Γούτας (46′ Στρούγγης), Ρισβάνης, Γκάλο, Σάλομον (46′ Μπουσούλατζιτς), Νάτσος (46′ Ούμπιδες), Τομάσεβιτς (46′ Αθανασίου), Νταβιώτης (46′ Ραμπέλο), Μανούσος (46′ Γιακουμάκης), Αγκάγεφ (46′ Κιβρακίδης), Βέλλιος (46′ Κωτσόπουλος).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης